Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no skązde Lidszu a coz tu do obrazania. Juz druga dzisiaj pyta czy sie obraziłam. Nie obrazam sie tak łatwo

Mysza tak mi przemknęło właśnie, że przecie ja Cie doskonale rozumiem, bo 10 lat temu kupiłam pięknusią w podkowie i dalej sobie tam leży jak ta zgubiona podkowa pod mostem, bo dla mnie było za daleko... :( :roll:

nie no skązde Lidszu a coz tu do obrazania. Juz druga dzisiaj pyta czy sie obraziłam. Nie obrazam sie tak łatwo

Mysza tak mi przemknęło właśnie, że przecie ja Cie doskonale rozumiem, bo 10 lat temu kupiłam pięknusią w podkowie i dalej sobie tam leży jak ta zgubiona podkowa pod mostem, bo dla mnie było za daleko... :( :roll:

no ja w pewnym sensie również rozumiem, bo ja też musiałam kupić drugą działkę, bo przy pierwszej okazało się, że nie mamy drogi dojazdowej :evil: A dostaliśmy nawet na nią PnB :o :evil:

dzień dobry

Mysia poczekaj spokojnie do środy do badań jak wszystko wyjdzie w porządku to git jak nie to siewtedy pomartwisz ale generalnie bedziesz mieć 4 dni spokoju :D wiem że tak sie łatwo mówi ale i tak nic nie wymyślisz

dzwoniłam do internetowego dzisiaj cena jeszcze niższa bo było 3,33 a dzisiaj 3,29 za N24 :D pan mnie w poniedziałek raczy poinformować o kosztach transportu i rozładunku bo stwierdził że dzisiaj to nie bardzo ma z kim pogadać o dowozie bo firmy jakoś nie bardzo pracują czy cóś

nic poczekam do poniedziałku :wink:

dzień dobry

Mysia poczekaj spokojnie do środy do badań jak wszystko wyjdzie w porządku to git jak nie to siewtedy pomartwisz ale generalnie bedziesz mieć 4 dni spokoju :D wiem że tak sie łatwo mówi ale i tak nic nie wymyślisz

dzwoniłam do internetowego dzisiaj cena jeszcze niższa bo było 3,33 a dzisiaj 3,29 za N24 :D pan mnie w poniedziałek raczy poinformować o kosztach transportu i rozładunku bo stwierdził że dzisiaj to nie bardzo ma z kim pogadać o dowozie bo firmy jakoś nie bardzo pracują czy cóś

nic poczekam do poniedziałku :wink:

No to swietnie Wu! Cena ludzka, a sirbud ma troche tych hurtowni, to moze z transportem bedzie całkiem fajnie. Popytaj ich o beton, moze tez bedzie taniej. Czyli dobrze sie moj małż spisał. Grzeczny małzyk.

Ty to jestes dziewczyna na medal! Jak ze wszystkim sie tak spisujesz to postawisz domek w ładnej cenie. Ja wlasnie sie dowiedzialam ze za sam zawór do kanalizacji czeka mnie wydatek 7 tysiecy zł. Reszta w dzienniku - tak czy owak woda +kanalizacja to min 23 tysiące jak dla mnie. Toz kuchnie mozna sobie wypaść za tą kwote, ech

ja mam do podciągniecia 80 metrów wodociągu w drodze gminnej na własny koszt, ale ze jakas zbajerzona koncówka do studni podcisnieniowej w kanalizacji bedzie mnie kosztowac 7 to nie mialam pojecia.

Dla zachowania równowagi psychicznej pobawiłam sie troche w nedznym programiku, no ale jakies tam cos widać:

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SXJFUKwVJMI/AAAAAAAABb8/S44xdzce63w/s512/cz%20dzienna4.JPG

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SXJFm4dqLoI/AAAAAAAABcE/H0_3L1ICbjY/s512/cz%20dzienna5.JPG

http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SXJF6SJWdtI/AAAAAAAABck/u1h3r_CDPfc/s512/cz%20dzienna1.JPG

Ten kwadrat na ścianie miedzy drzwiami to imitacja kominka. Chyba zrezygnujemy z tego okna wykuszowego w duzym pokoju i walniemy zwykłą 3metrową tafle - przynajmniej nie bedzie problemów z podziałami okna i z okiennicami

Buona sera :)

Fajne te wizualki, ale ja też nie kumam który wykusz :oops:

Mysia ale jak będziesz kupowała nową, to pamiętaj - bliżej Ursusa :lol: A tak serio, to też myślę że poczekaj do badań i wtedy zdecyduj, bo działki nadal są drogie i ciężko znaleźć to znowu będzie opóźnienie i kolejny raz pnb składanie...

A u Rasi ślicznie :D

Wykusz z przodu domu- czyli ten w jadalni zostaje, wykusz w sralonie idzie aut. Nie bedzie wykuszu, nie bedzie trójkątnego okna tylko bedzie jakos tak:

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3nKsj_WXI/AAAAAAAABdc/hU6my17OpsI/s512/elewacja%20taras%20uklad%20okien2.JPG

Taki bedzie przód z wykuszem jadalnianym:

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3oN0wO0GI/AAAAAAAABW0/bB9mUUS9GSk/s512/elewacja%20front%20podzia%C5%82%20okien.JPG[/img]