78mysz 29.09.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 operomydlane? A kto ma dzisiaj czas na te tasiemce. Dzisiaj wszystko robi sie szybko i po cichu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A kolezanka wlasnie do mnie dzwonila. Moze któras potrzebuje pięknego dorosłego labradora? Wlasnie zostal znaleziony - porzucony. Dobrze wychowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 myszko a gdzie spałaś tej nocy? bo padło podejrzenie że z Dejwem od Ani zostałam oddelegowana do tego żeby zasięgnąć języka To do mnie? Wczoraj byla niedziela, z mężem raczej wtedy sypiam. Tez cos, zeby mnie o Dejwa w niedziele posądzac a w pozostałe dni tygodnia to z kim że tak beszczelnie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Hmm , a to na pewno w wątkach budowlanych powinno być?? Sama nie wiem czy bardziej Psycholog , czy Wymiana doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 myszko a gdzie spałaś tej nocy? bo padło podejrzenie że z Dejwem od Ani zostałam oddelegowana do tego żeby zasięgnąć języka To do mnie? Wczoraj byla niedziela, z mężem raczej wtedy sypiam. Tez cos, zeby mnie o Dejwa w niedziele posądzac a w pozostałe dni tygodnia to z kim że tak beszczelnie zapytam? Aj tam, nie bedziemy sie chyba rozdrabniac na poszczególne dni tygodnia. Nazbierałam na działce orzechów, ale takie kamieniaki, ze az dziadka do orzechów mi rozłupały na dwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A swoją drogą co Wy dziewczęta takie zadziorne dzisiaj jestescie?hmmm?Cos sie wydarzylo przez weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A swoją drogą co Wy dziewczęta takie zadziorne dzisiaj jestescie?hmmm?Cos sie wydarzylo przez weekend? Eee ja to jestem zadziorna z natury i od urodzenia - jest się ta skorpionicą , a co ! A przez weekend u nas działo się tyle , że zużyliśmy tony chusteczek , mieszkanie grzmiało od kichania , a my wyrywaliśmy sobie termometr ,coby sprawdzić ile komu naciągnęła temperatura. No nie wiem kiedy się z tej grypy wygrzebiemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A swoją drogą co Wy dziewczęta takie zadziorne dzisiaj jestescie?hmmm?Cos sie wydarzylo przez weekend? Eee ja to jestem zadziorna z natury i od urodzenia - jest się ta skorpionicą , a co ! HAWK!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 pod reszta posta niestety też się ze smutkiem podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 myszko wyślij mi choć kilka jak ja uwielbiam świeże orzechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A swoją drogą co Wy dziewczęta takie zadziorne dzisiaj jestescie?hmmm?Cos sie wydarzylo przez weekend? Eee ja to jestem zadziorna z natury i od urodzenia - jest się ta skorpionicą , a co ! A przez weekend u nas działo się tyle , że zużyliśmy tony chusteczek , mieszkanie grzmiało od kichania , a my wyrywaliśmy sobie termometr ,coby sprawdzić ile komu naciągnęła temperatura. No nie wiem kiedy się z tej grypy wygrzebiemy.. ojoj, to zdrówka dużo życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Tobie Efilko tez zdrowia.A Ty Dorcia zdrowaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzięki myszko w dodatku taka zaraźliwa cholera że po jednym kontakcie z naszą Kruszką każdy się rozkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 To Kruszka tak zjadliwa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No po prostu Kruszka - Terminator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eee... no co Wy... boroczka taka chorusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A ja już prawie prawie jestem zdrowa, troszkę tylko noskiem siąkam... Bidulki kurujcie się: http://www.mniammniam.pl/obrazki/rosul_domowy.jpg Nie ma to jak babciny rosołek No dobra, Efilcia - namieszałaś, to teraz opowiadaj skąd tak niecne podjerzenie rzucasz na Myszkę, a Mysz - o tych pozostałych dniach tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 podejrzenie nie było moje a wzięło się z tego że Ania napisała że padła z nosem w klawiaturze. i wtedy ktoś zapodał że Dejw w taklim razie pewnie spał z myszką. no i zostałam wysłana na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eee... no co Wy... boroczka taka chorusia ej no efilcia , żartujemy sobie ino Mój pędrak tez jest choraczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eee... no co Wy... boroczka taka chorusia ej no efilcia , żartujemy sobie ino Mój pędrak tez jest choraczkiem Czy takie stworzenie mogłoby kogoś skrzywdzić? http://images36.fotosik.pl/15/0806a6a2f2ad5844med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts