78mysz 22.01.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Sprawdzmy w weekend. Moze sie okazac ze to marzenie scietej głowy, albo ze nie ma o czym marzyc, prawda? Moze to nam da odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 sprawdźcie koniecznie!!! później możesz żałować ... weekend lada dzień i będziesz wszystko wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 wiecie co? zadziwil mnie tylko moj mąz który tak ochoczo powiedzialabym podjął tym razem temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Myszko, w Wawrze, to są raczej dość drogie działki, no ale przejedźcie w tamte strony i zobaczcie czy wam się będzie podobało. Mam nadzieję, że wam to da jakąś odpowiedź i będziecie mogli podjąć decyzję odnośnie waszej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mam dosc duzą dzialke, moge zamienic na mniejszą..jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no, właśnie o tym pomyślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 wiecie co? zadziwil mnie tylko moj mąz który tak ochoczo powiedzialabym podjął tym razem temat... Znaczy coś jest na rzeczy...? Może Ty pierwsza głośno wypowiedziałaś Wasze wspólne wątpliwości, a może nie może patrzeć jak się męczysz w niepewności...? Pisałam Ci... zawsze policz czas dojazdu do pracy w godzinach szczytu. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzieki, dzieki. Przez te mordęge emocjonalną nie mialam czasu zajrzec nawet co u Was. Patrzylam troche na wawer i michalowice. Nawet i cos by sie dalo, choc powiem Wam ze normalnie jak niektórzy rypną ceną za jakis badziew to szczeka opada w biały dzien. Dobra jade po Małą moją kochaną. Na mapie Polski Majka ciągle pokazuje Toruń. hmmm. ze niby tam mieszkamy. Wie gdzie babcia jedna i druga, a my oczywiscie w Toruniu - nie w Wawie . Swoją drogą piękne miasto ten Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No piękne, tylko nam tam przypadkiem nie gwizdnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czesc no ja juz mam dosc przeprowadzek. chyba bym musiala upasc całkiem na głowe, zeby sie przeprowadzic znowu do obcego miasta, choc nigdy nie wiadomo Jutro jest The-Day - dzien w którym klamka zapadnie czy sie budowac w Nadarzynie. Mam nadzieje ze skonczą sie moje konwulsje i niepewnosci. Przeciez po deszczu zawsze przychodzi słonce. Ide poczytac co tam u Was na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Trzymam kciuki za The Day w takim razie Ja jutro mam randkę ze Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czesc no ja juz mam dosc przeprowadzek. chyba bym musiala upasc całkiem na głowe, zeby sie przeprowadzic znowu do obcego miasta, choc nigdy nie wiadomo Jutro jest The-Day - dzien w którym klamka zapadnie czy sie budowac w Nadarzynie. Mam nadzieje ze skonczą sie moje konwulsje i niepewnosci. Przeciez po deszczu zawsze przychodzi słonce. Ide poczytac co tam u Was na budowach Mycha - jak nie będzie - będzie dobrze. Wszystko w życiu ma swój cel i sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Trzymam kciuki za The Day w takim razie Ja jutro mam randkę ze Starym Stary ma u mnie minusa, bo nie wysłał mi ani wyceny, ani do mnie nie przyjechał w tym tygodniu jak obiecywał. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mycha - jak nie będzie - będzie dobrze. Wszystko w życiu ma swój cel i sens Tak sie wlasnie nastawiam. U nas zawsze wszystko rodzi sie w bólu. Przestalismy sie szarpac o byle co z losem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dzień dobry Mycha mam nadzieję że dzień dzisiejszy bedzie dobry trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 oprócz tego ze Maja znowu dostała zapalenia krtani to u nas jest dobrze dzisiaj. Pojezdzilismy, pozwiedzalismy i mozemy spokojnie zaczac budowe Kochani, standard domów na sprzedaz jest fatalny. Dzwonimy na dzialki to ludzie krzycza po 700 zeta z metra za dzialke 2300 metrów - to ok, ale dzialka ma17 metrów szerokosci (jak ja mam niby zmiescic parterówke?) 4 kilosy od jakiejkolwiek komunikacji, z latającymi samolotami nad głową. Ja dziekuje. Wiem ze pan sie pomylil z ta ceną, ale dlaczego o polowe? Ja nie szukam pola na kręgielnie. Konkluzja taka, ze co z tego ze o polowe blizej do pracy jak i tak wszedzie tylko autem. Za ta kase co ludzie chca za te swoje ruderki to ja sobie bym chalupe odpieprzyla jak palac, tylko brak mi tej kasy... E tam. Jeszcze kupilismy nowe gazety i maz powiedzial ze on chce odkurzacz centralny i moze poś. Zadania na dzis: a) poczytac o poś-iu b)poczytac o studniach b) rozrysowac dokladnie okna, przygotowac do wyceny, jakis wątek okienny na fm? Zatem do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tutaj jest wszystko o oknach ... ja przebrnęłam przed zakupem naszych powodzenia http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i tutaj http://forum.muratordom.pl/kilka-uwag-od-jareko-do-waszych-pytan-ws-okien,t67480.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i tutaj http://forum.muratordom.pl/wszystko-co-do-tej-pory-bylo-o-oknach-na-forum,t40173.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dzieki Justysia. Ja troche przebrnełam przez jeden wątek, ciekawy jest ten sto pytan o oknach. Jego dzisiaj przetrawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts