Gość justyna_m 24.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 widzisz Mycha i teraz masz jasność gdzie indziej jest gorzej, drozej i bardziej hałaśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 wiem, że może to co napiszę to banalne ale ja zawsze sobie powtarzam jak mi coś nie idzie albo jestem załamana NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 teraz jestesmy spokojniejsi - pytanie czy juz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 na pewno na długo. Jest jakaś głęboka mądrość w mieszkaniu z dala od wielkich aglomeracji. Będzie dobrze. Musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 25.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja tez zastanawiałam się nad segmentem np. na Wilanowie, no ale te ceny Po za tym te działki są takie maluśkie i zero prywatności. Dla tego tez wole troszkę dale mieć do pracy ale czuć się komfortowo jak znajomi przyjadą na grilla albo rano zechcę wyjść na taras w piżamce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 o, jakie odwiedziny! A jakie rady. Dzieki za wszystko Ludki moje!Dostalismy od wczoraj powera z małzem:obliczylismy oknamamy typy do sprawdzenia), poczytalaismy o reku - mamy dwa typy i rozrysowalismy sobie mniej wiecej jak to ma wyglądac, poś, studnia i lecimy dalej. A no i w nocy zaliczylismy atak krtani u dziecka - wiec jakby ledwo oczy otworzyłam. Szczescie, ze znowu dalismy sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No widzisz - i nie uciekniesz mi na drugi koniec Wisły Bardzo się cieszę i zobaczysz: będzie pani zadowoloooona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Bedziesz mnie tu tak bezkarnie przetrzymywac Dorotka? Nie zebym miala cos przeciwko, ale czy to aby zgodne z prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzień dobry biedna Córcia ataki krtani to nie są bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobri den Dziecie moje jedyne ma sie lepiej- przynajmniej juz sie nie dusi. Siedzimy sobie razem przed komputerkiem i czytamy newsy. Miłego dnia zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Siedzimy sobie razem przed komputerkiem i czytamy newsy. Miłego dnia zyczymy cześć dziewczęta my Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 o Dandi druga zajawka . ide zobaczyc coscie tam z tą kuchnia wyczarowali i drewutnie poogladam co by sobie humorek poprawic nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 i drewutnie poogladam co by sobie humorek poprawic nieco WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 alez Dandi. Do konca zycia bedzie wspominal miło ta drewutnie. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Myszko jestem ciekawa jak rozwiązaliście przeniesienie kominka z rogu na środek salonu, a dokładnie chodzi mi o komin. Czy będzie jeszcze jeden komin specjalnie do kominka, czy w jakiś inny sposób to rozwiązaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ilona, popostu powiedzialam architektowi gdzie ma byc komin i tyle. Trzeb tylko pamietac zeby wykonac zbrojenie pod kominek no i zeby na dachu wypadł w jakims sensownym miejscu. A pokaż co Ty budujesz? U mnie bedzie rekuperacja, wiec kominów nie bedzie - wentylacyjnych do kuchni i łazienek - jedynie do kominka i drugi spalinowy do pieca gazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja na 90% też będę budować Z77, miałam zacząć na wiosnę ale niestety troszkę plany mi się zmieniły i pewnie budowę zacznę dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 oo. Ale powieksz sobie okno nad wejsciem, oryginalne jest jakies troche przykurczowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja na 90% też będę budować Z77, miałam zacząć na wiosnę ale niestety troszkę plany mi się zmieniły i pewnie budowę zacznę dopiero w przyszłym roku a gdzie bedziecie budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts