IlonaS. 26.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Widziałam ten domek w realu i strasznie mi się spodobał, zwłaszcza ta wielka przestrzeń na poddaszu. Troszkę się zawiodłam na salonie (myślałam że będzie większy ) alle rekompensata to kuchnia z jadalnią. Zawsze marzyłam o wielkim stole przy kuchni gdzie można normalnie w spokoju zjeść obiad a nie na kolanie jak mam teraz Troszkę mi się też nie spodobała cena jaką usłyszałam za stan zamknięty, no ale tamci Państwo budowali dom za pomocą firmy i nic ich nie interesowało. Jam mam zdolnego męża i mam nadzieje że niektóre prace on wykona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.01.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 78mysz napisał: IlonaS. napisał: Ja na 90% też będę budować Z77, miałam zacząć na wiosnę ale niestety troszkę plany mi się zmieniły i pewnie budowę zacznę dopiero w przyszłym roku a gdzie bedziecie budowac? Jak napisałam wyżej, mamy działkę w Brwinowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 cos mi musialo umknąc. Hm Brwinów to niedaleko. A gdzie widziałas ten domek?sprawdz p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Może dlatego że w profilu pojawiły mi się dwa sierściuchy których wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jak tam namysły nad okienkami Myszko??? ja jeszcze ie byłam za dnia w pobliżu tego domku co miałam sfotografować. oglądałam projekt Z77 w oryginale ... w sumie dopasowałabym tylko okna do jednej powtarzającej się szerokości tak jak pisałam wcześniej. Domek będzie bardzo ładnie wyglądał. Taki podział jak w oryginale na jedna połówkę mniejszą drugą większą w ogóle mi się osobiście nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mi tez sie nie podobają te asymetryczne okna. Beda napewno symetryczne z jedną poprzeczną belką w górnej cxzesci okna. Jak juz bedzie wycena to Wam pokaze, bo teraz to jeszcze sie moze delikatnie pozmieniac. Okna bedą ciemny brąz (dąb bagienny albo brąz czekoladowy) i nie maja wyjscia jak tylko pasowac do antracytowej dachowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 78mysz napisał: Mi tez sie nie podobają te asymetryczne okna. Beda napewno symetryczne z jedną poprzeczną belką w górnej cxzesci okna. Jak juz bedzie wycena to Wam pokaze, bo teraz to jeszcze sie moze delikatnie pozmieniac. Okna bedą ciemny brąz (dąb bagienny albo brąz czekoladowy) i nie maja wyjscia jak tylko pasowac do antracytowej dachowki będą pasowały!! nam Pani Architekt zaproponowała do naszej antracytowej: szare ciemne szare białe złoty dąb (którego nie lubi - ale pasuje i my wybraliśmy) dąb bagienny więc Wasz wybór jest dobry!!! będzie bardzo ładnie. Ja nie wybrałam dębu bagiennego ponieważ akurat w tej firmie, w której zamawialismy okna okleina była taka troszkę za czarna i trudno było dopasować bramę a ze złotym dębem nie było pod tym wzgledem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no to dobrze, ze beda pasowały. Troche mi ulzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ojejku pewnie jej nie pasuje, bo wszyscy mają - w d. z tym Ciekawe czemu wszyscy architekci proponują kuchnie biało-zebrano - jakoś tu ich jednakowość nie drażni Myyyysia no pewnie że nie bezkarnie - za karę będziesz u mnie częstym gościem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 DorciaIQ napisał: Ojejku pewnie jej nie pasuje, bo wszyscy mają - w d. z tym Ciekawe czemu wszyscy architekci proponują kuchnie biało-zebrano - jakoś tu ich jednakowość nie drażni Myyyysia no pewnie że nie bezkarnie - za karę będziesz u mnie częstym gościem! takie kary to ja moge odbywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobry wieczór kto i kogo i za co karze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dorcia skazuje mnie na swoje towarzystwo, a ja nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ech takie kary są ok nocne bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.01.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 78mysz napisał: Dorcia skazuje mnie na swoje towarzystwo, a ja nie mam nic przeciwko Jest , kto , jest kogo , tylo za co nima ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czesc, jak dzisiaj Wasze zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzień dobry ledwo Mysia jak Twoja budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 wu napisał: dzień dobry ledwo Mysia jak Twoja budowa mam nadzieje ze siedzisz dzis w chalupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no tak ten no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 taaaaa, juz wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no przecie uczciwie mówię że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts