78mysz 28.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 niby tak bo do starego to sie mniej cierpliwosci ma, ale wiesz ze pomarudzi a sie nie udusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 niby tak bo do starego to sie mniej cierpliwosci ma, ale wiesz ze pomarudzi a sie nie udusi mój ostatnio miał 39 gorączki i rosła aż doszło do 40 nic nie pomagało. To zadzwoniłam do brata lekarza kazał dać czopek ... od razu mąz wyzdrowiał!!! ale nie po czopku ... na samą myśl o czopku mu się lepiej zrobiło wiem, że to nie do śmiechu ale bladusi był i ledwo dyszał, a jak czopek pokazałam to ozdrowiał ale i tak dostał ten czopek ... nie upiekło mu się. ale wracając do maluszków ... naszych sąsiadów mała 2 latka ostatnio chorowała i byłam z nią nawet pół dnia ponieważ rodzice musieli wyjechać pilnie - i tak mi było żal maleństwa ... ale jedno co dobre u niej - o lekarstwa sama sięprosi. I miała taką maść do nosa a na niej na opakowaniu był narysowany słonik ... i ona nie rozstawała sięz tą tubką maści nawet z nią spała słodkie to było. No a ja co zrobiłam ... na drugi dzień ogromniastego słonia jej kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 28.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 78mysz a masz już jakąś firmę na oku która będzie ci budować domek ? Ależ oczywiście. Mam juz nawet umowe podpisaną . To baardzo porządny Wykonawca, baaardzo polecony O, to fantastycznie to kiedy zaczynacie? po 9 lutego O kurcze, to życzę szybkiego wybudowania wymarzonego domku I liczę na zaproszenie jak już powstaną ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 niby tak bo do starego to sie mniej cierpliwosci ma, ale wiesz ze pomarudzi a sie nie udusi mój ostatnio miał 39 gorączki i rosła aż doszło do 40 nic nie pomagało. To zadzwoniłam do brata lekarza kazał dać czopek ... od razu mąz wyzdrowiał!!! ale nie po czopku ... na samą myśl o czopku mu się lepiej zrobiło wiem, że to nie do śmiechu ale bladusi był i ledwo dyszał, a jak czopek pokazałam to ozdrowiał ale i tak dostał ten czopek ... nie upiekło mu się. ale wracając do maluszków ... naszych sąsiadów mała 2 latka ostatnio chorowała i byłam z nią nawet pół dnia ponieważ rodzice musieli wyjechać pilnie - i tak mi było żal maleństwa ... ale jedno co dobre u niej - o lekarstwa sama sięprosi. I miała taką maść do nosa a na niej na opakowaniu był narysowany słonik ... i ona nie rozstawała sięz tą tubką maści nawet z nią spała słodkie to było. No a ja co zrobiłam ... na drugi dzień ogromniastego słonia jej kupiłam słodka opowiesc Justysiu. Ja bylam dzisiaj taka zrezygnowana, ale stwierdzilam ze jak mąz został w domu to ja pojde w koncu do fryzjera. i poszłam. A jak juz poszłam to wstąpilam do zaprzyjaznionych sklepów i kupiłam mezowi koszule i piekny szalik - nic ze zima sie konczy. W nastepną nie bedzie kasy na szaliki. Poszlam sobie kupilam jeansy i bluzke, a dziecku pisaki i jakies tam inne nawet rybki sie na zarcie załapały i pies na nową obroze. I spozywke załatwiłam. Potem jak wrócilam, zadzwonila moja serdeczna przyjaciólka ze studiów i znów troche sie podładowałam. Fajne rozwiązanie na chandre, tylko dobrze zeby portfel nie robil sie po takim wypadzie pusciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 78mysz a masz już jakąś firmę na oku która będzie ci budować domek ? Ależ oczywiście. Mam juz nawet umowe podpisaną . To baardzo porządny Wykonawca, baaardzo polecony O, to fantastycznie to kiedy zaczynacie? po 9 lutego O kurcze, to życzę szybkiego wybudowania wymarzonego domku I liczę na zaproszenie jak już powstaną ściany No bede Cie wołac jak juz cos bedzie, nie martw się. Moze mi co pomożesz A i nie bedziesz sie nudzic jak Cie zagadam o swoim domu . To nawet fajny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 28.01.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No bede Cie wołac jak juz cos bedzie, nie martw się. Moze mi co pomożesz Jeżeli tylko będę potrafić, to na pewno pomogę i doradzę A i nie bedziesz sie nudzic jak Cie zagadam o swoim domu . To nawet fajny plan Zagaduj, zagaduj ja chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 28.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Poszłam za twoją radą i zmniejszyłam jedno z pomieszczeń gospodarczych na rzecz łazienki przy sypialni Teraz się tylko zastanawiam czy ten skrawek co zostawiłam czy będzie funkcjonalny a może całe te pomieszczenie przeznaczyć na łazienkę? Zajrzałam do twojego dziennika i ty chyba masz tak zrobione , przynamniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Poszłam za twoją radą i zmniejszyłam jedno z pomieszczeń gospodarczych na rzecz łazienki przy sypialni Teraz się tylko zastanawiam czy ten skrawek co zostawiłam czy będzie funkcjonalny a może całe te pomieszczenie przeznaczyć na łazienkę? Zajrzałam do twojego dziennika i ty chyba masz tak zrobione , przynamniej tak mi się wydaje ja mam tak: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYCgm0jNxMI/AAAAAAAABhk/wqg737br37w/s512/paretr%20dla%20ilona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 kurczak, słabo widac, spróbuje pobrac wycinek: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYCiK6ht9zI/AAAAAAAABhs/xFXM8iQsdfk/s512/aneks%20sypialniany.JPG Wyszla sypialnia, garderoba i łazienka, małe (6 metrow gospodarcze w garazu) i kibelek dzienny zwany przez mojego tescia pieszczotliwie publicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 sypialnia ile ma metrów?? przez ten układ drzwi i okien zrobiła się strasznie niustawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 sypialnia ma 17 metrow. Myslisz ze jest nieustawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jaka jest szerokość a jaka długość? gdzie planujecie łóżko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 zmieniłabym miejsce drzwi wejściowych - daj je naprzeciw tych do łazienki - jak się da ... wówczas łóżko naprzeciw wyjścia na taras - jak się zmieści na szerokość a jak nie to zmieszczą się swobodnie na tej górnej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 zmieniłam - macie całą ścianę o wykorzystania http://img165.imageshack.us/img165/3201/anekssypialniany1al1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 sypialnia ma 328 na 511. Jak przesune drzwi i wstawie łozko kolo balkonu to bede miala utrudnione wyjscie na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 po drugie bedzie dalej do sypialni dzieciaków, a blizej do czesci dziennej. Jak mi sie zechce oddzielic dzwiami czesc dzienną od nocnej to mi sypialnia wyjdzie w dziennej. Takie są arg. przeciw. A co proponujesz jako "za"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 po drugie bedzie dalej do sypialni dzieciaków, a blizej do czesci dziennej. Jak mi sie zechce oddzielic dzwiami czesc dzienną od nocnej to mi sypialnia wyjdzie w dziennej. Takie są arg. przeciw. A co proponujesz jako "za"? bardziej ustawna sypialnia. Możesz spokojnie wstawić łóżko naprzeciw balkonu. Ja mam sypialnię szeroką na 3,55m i łóżko stoi naprzeciw drzwi balkonowych i będzie i tak sporo miejsca aby przejść (tak mi zaprojektowała P. Arch.) fakt, że będziesz miała drzwi w części dziennej - ale czy to przeszkadza tak bardzo??? Ja osobiście wolę wygodniejszą sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 wiesz ja tez chce miec wygodnie, wydawalo mi sie ze lozko zmiesci sie w drugim koncu pokoju, a przy balkonie to sobie toaletke postawie i fotel, albo lezanke do czytania. No i bede miala blizej do mojego wiecznie duszącego sie dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 wiesz ja tez chce miec wygodnie, wydawalo mi sie ze lozko zmiesci sie w drugim koncu pokoju, a przy balkonie to sobie toaletke postawie i fotel, albo lezanke do czytania. No i bede miala blizej do mojego wiecznie duszącego sie dzieciaka w takim razie to jest argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 tak naprawde to sama sie jeszcze waham z ustawieniem tych drzwi, ale chcialam zebys za mnie wymysliła dlaczego . Zobacze jak zaczną stawac scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts