IlonaS. 29.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 kurczak, słabo widac, spróbuje pobrac wycinek: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYCiK6ht9zI/AAAAAAAABhs/xFXM8iQsdfk/s512/aneks%20sypialniany.JPG Wyszla sypialnia, garderoba i łazienka, małe (6 metrow gospodarcze w garazu) i kibelek dzienny zwany przez mojego tescia pieszczotliwie publicznym Ja sobie coś takiego wymyśliłam http://images32.fotosik.pl/446/7178de0332fce778.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ilona sobie fajnie garderobe wymysliła, a ja pociągnełam dalej: http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYC8MU2lrrI/AAAAAAAABjs/V_1z8ojNZ3M/s512/aneks%20sypialnia%20ma%C5%82pa%20mysz.JPG Moze to bedzie dobre rozwiązanie? Ale ten twój pomysł wejście do łazienki z garderoby jest całkiem niezły Mniej drzwi w sypialni i zawsze jak ktoś wcześniej wstanie to nie będzie przeszkadzał tak bardzo drugiej osobie No i zastanawiam się czy nie zrobić sobie takiej dużej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Pokusze Cie jeszcze troche Ilonka, pokusze i zmiękniesz. I tak wspolnymi silami dojdziemy do ostatecznej wersji. Przejscie do lazienki przez garderobe ma wiecej plusów: tak jak mowisz mniej drzwi mniej chaosu w pokoju. Nikt nikogo nie budzi i nie tłucze sie nad głową i nie pastwi jak wstanie wczesniej dalej, to co ja wymysliłam jeszcze: - jak wychodzisz z wanny to od razu lecisz do szafy a nie kręcisz sie w neglizu po sypialni próbując uzyskac odpowiedz na pytanie: co ja na siebie włoże. (teraz mam taką ekspozycje okienną, ze notorycznie po wyjsciu z lazienki albo musze przybrac pozycje przykurczu, albo czołgac sie do komody bo zapominam wczesniej o zasłonięciu okien) moj mąz wymyslił, ze jakby złodziej juz wszedl to by nie weidzial gdzie dalej i jak wejsc czy wejsc gdziekolwiek dalej. Ilona a jaką planowałas szerokośc tej garderoby? bo jest jakby taka troche mniejsza niz moja, ale zostaje w pokoju wolna sciana na "cos".Jak mi sie uda wykroic z pokoju taką garderobe, to zlikwiduje swoją i :a:powieksze pmieszczenie w garazub- wykopie z garazu piec co i wstawie go do kibla dziennego za jakąś scianke i bedzie w domu (zeby zajrzec i skontrolowac bedzie jak znalazł, a nie bedzie sie tez szwendał po pralni np, gdzie sie suszą ubrania). Reku walne na strych nad kuchnie i nie bedzie ewentualnego hałasu w sypialniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 tylko ja nie chce łóżka kolo okna. Mąz powiedzial ze pewnie ja bym go wykopala, zeby spał metr od okna na parterze, a on sie na to nie zgadza Musze jeszcze pokombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Myszko a może coś takiego??? tylko położenie ścianki do przedyskutowania aby łóżko wam sięmieściło te zielone to drzwi przesuwane do garderoby a z garderoby macie wejscie do łazienki ale namieszłam ... http://img204.imageshack.us/img204/3773/anekssypialniany1zp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 NIEKULAWO Justys, tylko gdzie łózko jak nie pod oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 przesunąć drzwi trochę do góry iłóżko powinno się zmieśćić - musicie sobie na rzucie w skali narysować to wam wyjdzie czy będzie ok http://img244.imageshack.us/img244/8933/anekssypialniany2eg6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.01.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o garderobę to powinno mi wyjść tak ok. 5m2 to znaczy 1,5 x 3,33 ale to tak na oko. Muszę troszkę w autokodzie popracować i wszystko będę wiedzieć ale troszkę brak czasu ostatnio Wiem, wiem ze jest dużo plusów połączenia garderoby z łazienką i dlatego tak chyba zrobię Jak mi sie uda wykroic z pokoju taką garderobe, to zlikwiduje swoją i : a: powieksze pmieszczenie w garazu b- wykopie z garazu piec co i wstawie go do kibla dziennego za jakąś scianke i bedzie w domu (zeby zajrzec i skontrolowac bedzie jak znalazł, a nie bedzie sie tez szwendał po pralni np, gdzie sie suszą ubrania). Reku walne na strych nad kuchnie i nie bedzie ewentualnego hałasu w sypialniach Powiększyć pomieszczenie jak najbardziej tak, ale pieca nie wstawiała bym do łazienki, za dużo miejsca zajmie. No chyba że to będzie mały jakiś piecyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 J Powiększyć pomieszczenie jak najbardziej tak, ale pieca nie wstawiała bym do łazienki, za dużo miejsca zajmie. No chyba że to będzie mały jakiś piecyk. i jeszcze jedno.... ja przy piecu mam czujke na ulatniający się gaz.... ja jeśli bym tylko mogła to za żadne skarby bym pieca do łazeinki nie wstawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja tez nie chce wstawiac pieca do łazienki w sypialni. Chce go wstawic tylko do tego malego kibelka w czesci dziennej. Oczywiscie czujki i tak bedą. Kiedys chcialam piec wrzucic do zamknietego pomieszczenia w garazu, ale teraz nie wiem czy to dobre rozwiązanie bo nie mam domu połączonego z garazem,a pozatym nie ma kontroli nad nim bo sie tam nie bedzie chodzic. A ostatni smuteczek jest o to ze szkoda mi 6 metrowego pomieszczenia na sam piec, no bo juz wiecej nic tam i tak sie nie powinno napychac, zwłaszcza łatwopalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 J Powiększyć pomieszczenie jak najbardziej tak, ale pieca nie wstawiała bym do łazienki, za dużo miejsca zajmie. No chyba że to będzie mały jakiś piecyk. i jeszcze jedno.... ja przy piecu mam czujke na ulatniający się gaz.... ja jeśli bym tylko mogła to za żadne skarby bym pieca do łazeinki nie wstawiała Ale chyba dobrze mieć taką czujkę nawet gdy piec jest w pomieszczeniu gospodarczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 J Powiększyć pomieszczenie jak najbardziej tak, ale pieca nie wstawiała bym do łazienki, za dużo miejsca zajmie. No chyba że to będzie mały jakiś piecyk. i jeszcze jedno.... ja przy piecu mam czujke na ulatniający się gaz.... ja jeśli bym tylko mogła to za żadne skarby bym pieca do łazeinki nie wstawiała Ale chyba dobrze mieć taką czujkę nawet gdy piec jest w pomieszczeniu gospodarczym? ja bym rzekła, że obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 J Powiększyć pomieszczenie jak najbardziej tak, ale pieca nie wstawiała bym do łazienki, za dużo miejsca zajmie. No chyba że to będzie mały jakiś piecyk. i jeszcze jedno.... ja przy piecu mam czujke na ulatniający się gaz.... ja jeśli bym tylko mogła to za żadne skarby bym pieca do łazeinki nie wstawiała Ale chyba dobrze mieć taką czujkę nawet gdy piec jest w pomieszczeniu gospodarczym? ja bym rzekła, że obowiązkowo nioooo tez sie zgadzam Musze jeszcze to porzadnie rozpracowac, zeby potem na "zywo" nie kombinowca, bo z tego nic dobrego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Myszko a nie możesz zrobić przejścia z przedsionka do garażu ? Przecież to strasznie ułatwi ci życie. Wyobraź sobie ulewę a ty musisz wyjść z garażu aby wejść do domu i jeszcze do tego masz pełne sitki zakupów. Dla mnie to był by koszmar. Trzeba sobie ułatwiać życie a nie komplikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja mam drzwi z garazu pod zadaszeniem.Fakt trzeba wyjsc z garazu, ale metr dalej sa drzwi do domu. Nie jestem fanką przejsc z garazu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 zrobilam aneks, pozniej pokaze rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 czy już jest później bry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 czekam na rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no nie jest jeszcze pozniej, dziecie mnie molestuje i chce sie bawic.Ale rzuce cos:na pierwszym rzucie odrazu widac jak namotałam. no i widac mały kibel ze scianką na ewentualny piecyk gazowy. Wyzej garderoba, krzywa sciana w sypialni i łazienka. jedne z drziw będą przesuwne, albo składanehttp://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYHySOtblZI/AAAAAAAABl0/3LEuHdCi-jM/s720/aneks%20syp2.JPG http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYHxgpM6v7I/AAAAAAAABlE/tj1l0V6FR9o/s720/aneks4.JPG albo tak: inne ustawienie łóżkahttp://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYHxwvG8WUI/AAAAAAAABlM/CmnRorHWHbA/s720/aneks%20syp1.JPG http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYHx_cTJviI/AAAAAAAABls/EDueErtO7rQ/s720/aneks%20syp3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 pierwsze mi najbardziej pasi ciekawe jak to w rzeczywistości będzie ... nie wiem czy to przejście będzie wygodne??? musicie z architektem przegadać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts