e-go 13.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 u mnie też zauwazyłam że ten wernikuł popękał, mam nadzieję ze się nie rozleci ogólnie palimy w "piecu" jak tylko jesteśmy w domu (wykańczamy się), ostatnio jest to nawet codzienne palenie i palę też niezbyt wysuszonym drewnen, bo zeskładowanym dzień przed wigilią przez to że wszystkie ściany są płaskie, czyszczenie z popiołu to żaden problem no i wpatrujemy się w tą panoramę jak w telewizor wygląda świetnie i szyba jakoś specjalnie się nie brudzi (jak na razie raz czyściłam, bo zauważylam że mi nieco w jednym mijscu sięzabrązowiła ...) ogólnie jesteśmy napaleni na ten kominek okropnie i nie możemy się z niego nacieszyć - baaaardzo nam się podoba nie mam tylko pomysłu jak tę scianę z kominkiem wykonczyć, bo mi się wena twórcza skończyła na etapie łazienek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 14.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzięki wielkie to jakieś światło w tunelu hehe. Choć ten wermikulit mnie martwi ciekawe czy jest drogi do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts