Bard13 07.10.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Właśnie w jakimś wątku objawił się link http://www.tanidom.pl, przeglądam ich, ceny jakieś miłe. Ma ktoś doświadczenie ze wspólpracy z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 09.10.2003 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 może jednak ktos powie coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam ja mialoem doswiadczenie wysłałem 3-4 razy e-mail do nich i nie raczyli odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.10.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witam,Założyłem identyczny wątek jakiś czas temu. Autorzy strony chyba czytają to forum bo sami skontaktowali się ze mną via e-mail. Przysłali mi dosyć ciekawą ofertę na silikaty ale na razie nie skorzystałem bo jeszcze nie ten etap budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts