ProStaś 22.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ja chciałbym zauważyć że się mpopłav tak przestraszył najazdu na niego że juz się tu nie odzywa jestem, dopiero teraz wyszedłem z piwnicy, musiałem butelki po wizycie ProStaś powynosić Ep...Ep...Ep... Ktoś przywoływał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A ProStasia to się nie odmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Aaaaa... Już czaję! To była grupa ProStaś rodzaju żeńskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Swoją drogą jak powie się do jakiejś niewiasty "prostaś!", to może się obrazić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 22.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A ProStasia to się nie odmienia? Się odmienia, po każdym wyjściu z piwnicy mpoplaw, byłem troszkę jakby odmieniony Za każdym razem bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts