taszana 02.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ...od wczoraj jestem w lekkim stanie szoku,próbuje znaleźć jakieś minusy mieszkania w domku z takim widokiem,żeby znów uznać moją działke za nr1 ,myślałam,myslałam ...i nic nie wymyśliłam ,ale ja jeszcze na pewno znajdę haka Dziękuję za odwiedziny w moich skromnych progach!Co do kanapy to miałam wątpliwosci czy jest wygodna,ale skoro sprawdziliście to już nawet innych nie szukam ,bo jest super i pozostawia wiele opcji zestawienia...no i muszę się przyznać że strasznie podoba mi się Wasz kominek(wolałabym znaleźć cos co mi się u Was NIEpodoba) ale powoli tracę nadzieję będe wdzieczna za wszelakie info co do kominka Pozdrawiam serdecznie (i mimo zazdrości ) trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 02.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 hej Taszana gdybysmy sie wdaly w dyskusje to na pewno kilka minusow bym Ci podala i Twoja dzialka wspiela by sie w gore (ewentalnie bylby remis )Wiesz zawsze sa zle i dobre strony. Ewentualnie za jakis czas mozemy Ci sprzedac ten domek Co do kominka to wklad - sparke varm. Kupilismy go przez internet o ile nie pomylilam strony to z http://www.kominki.net Obudowe tez zaczerpnelismy z tej strony tyle ze troszke pozmienialismy bo takiej identycznej nie bylo. A wykonawstwo miejscowej firmy "kominkowej" Dolem w posadzce mamy doprowadzony doplyw powietrza z zewnatrz (tak nam doradzili). Koszt razem z wkladem 11500 buuuuuu Jelsli masz jeszcze jakies pytania pisz smialo! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam się cieplutko! Dzięki ,dzięki dzięki!fajna stronka,znalazłam na niej swój zdecydowany NR 1!!!wśród wkładów kominkowych i właściwie już moge się wprowadzać do tego mojego Matrixa jaskołkowego ...!!!i znalazłam wielki minus mieszkania w Waszym domku.Mianowicie gdyby co dzień budził mnie zachwyt że mieszkam w tak cudownym miejscu i nawet jakbym gdzieś w natłoku codzinnych obowiązków zapomniała na chwilkę jakie mam widoki to tylko jeden look w okno by mi o tym przypomniał to bym się wykończyła,serce by mi wysiadło,poza tym nigdzie bym nie wychodziła z takiego domu,ani do znajomych (oni by siedzieli u nas),ani na wakacje(bo po co-na wakacje jeździ się by podziwiać piękne widoki a ja bym miała takowe za oknem) więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.11.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Powiem tylko tyle - minus jak najbardziej realny powiem Ci jeszcze jeden - wiatr. jak halny wieje (co ostatnio mialo miejsce) to juz jest mniej przyjemnie - znaczy w srodku za oknem ok ale na zewnatrz... mozna z wiatrem w dol poszybowac prosto do centrum miasta Co do przebywania znajomych u nas - zgadzam sie w 100% wszyscy twierdza ze na wakacje do nas na taras przyjada Ciesze sie ze pomoglam w sprawie kominka Zycze powodzenia i pogody przy budowaniu. Bede do Was zagladac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...ten wiaterek niby minus a plus! bo znaczy że do centrum miasta macie żabi skok Pozdrówki,zapraszam oczywiście do swojego dziennika(choć pewnie za wiele sie już nie będzie działo w tym roku-poza dachem) ,bo ja od Waszego to się już uzależniłam(już cała rodzina oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruth_Ann 24.11.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Piękny widok na ośnieżony domek.... rozmarzyłam się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.11.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jeszcze jeden wpis w dziennikui bedziecie miec druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 28.11.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ha i wreszcie dziennik ma druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Proszę o fotkę schodów jak się skończy ich montaż i cenę oraz wykonawcę. bardzo ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 29.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ładny ten kompromis schodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 30.11.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dzieki taszana. mam nadzieje ze w calosci beda sie prezentowac jeszce lepiej.... ale to dopiero zobaczymy w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 30.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 To przyjdę w styczniu pooglądać ,ale już teraz widać że będzie cool Pozdrówki ps.Proszę tylko nie wklejajcie widoków z Waszego okna zimą bo oszaleję z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salix 30.11.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Pięknie się Wasz domek rozwija, podglądam sobie i podpatruję od czasu do czasu My mamy Guliwerka w lustrzanym odbiciu, na razie stan surowy otwarty. Baaardzo mi się podoba Wasz kominek, wygląda dyskretnie i z klasą. A tak przy okazji, mam wrażenie, że nasz komin bardziej "wystaje" ze ściany ze ściany salonu niż u Was Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 30.11.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 U nas komin w salonie nie wystawal-sciana byla plaska przed dolozeniem kominka. Zmienilismy troszke w projekcie poniewaz wydawalo nam sie ze jesli zostawimy tak jak projekt pokazuje to po dolozeniu kominka za duzo bedzie zajmowal miejsca. Z gory wiedzielismy ze taki kominek bedziemy montowac (w projekcie kominek jest dostawiony po prawej stronie komina(stojac do niego przodem) i odchudzilismy komin na dole o trzy przewody wentylacyjne ktore w praktyce potrzebne sa dopiero od pietra (garderoba i dwie gorne lazienki) W ten sposob udalo nam sie uniknac wystajacego komina w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salix 30.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No tak, teraz wszystko jasne... Dzięki za wyjaśnienia, szkoda, że na to wcześniej nie wpadłam... ale nic to! wiedza przyda się przy budowie kolejnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.12.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ŻYCZYMY ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!http://img360.imageshack.us/img360/9833/koten9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaSeba 24.12.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! http://www.biznes.isofcik.eu/uploads/2007/12/kartka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 28.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Pozdrawiamy fanów Guliwera i życzymy szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 28.12.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dawno mnie tu nie bylo Dziekujemy za zyczenia świateczne. dla wszystkich "Guliwerow" Szczesliwego Nowego Roku i szybkiej wprowadzki do Guliwerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 29.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 szkoda, ze my nie wpadliśmy na pomysł z odchudzeniem komina. wyszedł ogromny... a ta Wasza działka faktycznie rewelacja. chciałbym mieć taki widok z salonu u nas tylko las wokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts