Tyson 14.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Gratulujemy schodow i cieszymy sie z nich z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.01.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzieki, nas bardzo ucieszyly -koniec z bieganiem po drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 I jak tam kuchenne kafelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 za trzy minutki beda na stronce zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 3 minutki minely czekam z niecierpliwością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Bardzo ladne kafle! Zdradz to jest - gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 gres szkliwiony czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Sliczne sa te kafle, przetestuj czy plamy nie zostaja na nich, bo tyle sie naczytalam, ze zrezygnowalam z nich. Ten gres od poczatku nam sie podobal, po prostu wyglada rewelacyjnie! A z jakiej firmy to zamawialiscie? Juz nie moge doczekac sie efektu koncowego! No i lazienki To ukladajcie sobie ladnie - czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tez czytałam ale..... wszystko jest ok jesli na poczatku zrobisz z nimi to co trzeba czyli trzeba je wyczyscic proszkiem do mycia kuchenek na sucho przed kladzieniem na podloge a po polozeniu jest taki specjalny impregnat ktorym trzeba porzadnie natrzec kafle i ma byc wszystko ok ( tak mowili w sklepie) ...... zobaczymy http://www.hgpolska.pl/component/option,com_produkty/Itemid,78/catid,2/id,11/grupa,plytki-ceramiczne/produkt,hg-ochrona-przed-plamami-250ml/ dokładnie ten srodek zaproponowano nam na poczatek do wypolerowania plytek po polozeniu. A co do firmy.... to nie wiem. Sprawdzałam na fakturze teraz - ale ucięte jest (nie zmiescilo sie w tabelce) jest tylko - gres szkliwony i jakies symbole- ktore tez sa uciete. Kupowalismy w Max-flizie w Krakowie. Tyle sie tego naogladalam ze juz nie pamietam jakie to byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 HMM - chyba tez sie skusze na jakis gres:) a jaki masz kolor? Taki ecru? Widzialam niedawno taki i wygladal super! Czekam na efekty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no własnie takie jasne ecru w kropki takie jakby dziurki byly zalane jakaś zywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Byłam dzisiaj ogladac kafle. Widzialam te gresy - sa super! Kafli jest mnostwo - juz sama nie wiem, ktore wybrac hahaha. Poki co poczekam na Wasza lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 05.02.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzis mamy poczatki kibelka zebrano - podloga dokładniej. Ale niestety bez zdjęc. Może jutro. Ale chyba wybrałam płytki do łazienki przy sypialni bedzie to Frida-cersanitu. Nawet juz rozrysowalam i chyba mi sie podoba - musze sie z tym przespac no i podzielic wizualizacja z mezem . Tyle ze wykorzystam tylko brazowe i ecru oraz dekory duze i listwy z falą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 07.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no no nabiera to wyglądu powoli. my już też wybraliśmy płytki, i tak: zebrano będzie w kuchni. wiastołap dustin z paradyża. wc na dole opoczno organza, łazienka na górze opoczno linero. salon prawdopodobnie nowa gala- orientale. lazienka małżeńska - opoczno arenisca. z innych spraw to powiem, że mamy już meble w kuchni, a kuchnia nie ruszona wogóle ale tak to bywa. a naraize robie poddasze pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 07.02.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Podziwiam ze na takim etapie juz sie zdecydowaliscie na plytki co gdzie i jakie.....my jakos nie moglismy Jak widac powolutku przybywa plytek. okolo srody przyjada plytki do lazienki przy sypialni, do duzej juz sa ale nie ma wanny jeszcze wiec chyba na razie sie Panowie wstrzymaja z duza lazienka. Mam nadzieje ze zejdzie im do srody na dole ( w sumie nie wiem co by tyle mieli robic...ale tym razem byloby mi na reke bo jak wspomnialam nastepne plytki dotra w srode - no moze wtorek) A co do kuchni....to robi sie. Licze ze poczatkiem marca bedzie sie juz skladac Strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie.... bo plan jest taki ze blat bedzie za razem parapetem, wszystko w calosci i dodatkowo na wprost okna bedzie sie zamieniac w stół.... nie wiem jak to opisac......zobaczymy. Kolory - ciemny braz i biel lub krem (czekam na próbki) Miedzy meblami w kuchni nie bedzie plytek tylko...... chyba szyba matowa. Teraz zamierzam myslec nad farbami na dole. a no i na 14 lutego drzwi sa zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kibelek pierwsza klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 09.02.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jeszcze duzo w nim barkuje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.02.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale zasuwacie.... kafelki rosna w oczach Bardzo ladnie Wam to wychodzi, ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy my zaczniemy ukladac. Dzisiaj kupilismy juz 1 kafelki -do kotlowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.02.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 My juz mamy wszystkie kafle kupione. (pomijajac garaz - to na wiosne)Czekam tylko na dostawe tych do wiatrolapu. Mam juz wybrane panele na dół i do pokoju nad garazem chcialam jutro kupic ale ..zasypalo nas i chyba nikt wiekszym samochodem pod dom nie odwazy sie zajechac ...wiec poczekam tydzien z nadzieja ze juz przestanie padac.... a za rok jesli klimat wyraznie sie nie ociepli trzeba zainwestowac w jakis fajny sprzet do odsniezania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 sluchaj - jesli chodzi o panele - jak je bedziecie laczyc z gresem? Bo pytalam roznych wykonawcow i kazdy upiera sie nad zwykla listwa. Jeden nasz znajomy mowi, ze najlepiej polaczyc to korkiem.... ale pytalam naszego budowlanca i jeszcze jednego co kladzie kafleki i upieraja sie przy listwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts