M3 20.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Drodzy Forumowicze jakie macie i polecacie brodziki do kabin prysznicowych - na stojaku, na podstawie ze styropianu czy na podstawie z pianki z poliuretanowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 20.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 wybralbym styropian lubie ciepelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 My mamy z płytek, a pod nim podłogówka - też cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 22.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ja mam na stojaku i dodatkowo dałem podparcie z pustaczków Ytong i podpiankowałem pianką, kiedyś w łazience rodziców robionej w roku 97 rodzice zdecydowali się na wkład styropianowy, powiem tak że rok było nawet spoko ale potem styropian sie wygniótł i brodzik zaczął się ruszać i uginać co powodowało odrywanie się silikonu i woda dostawała się poza brodzik, potem zrobiłem podstawe ze stelarza i zrobiłem dodatkowe podparcie i już 10 lat jest dobre, nic się nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts