Gość jgk211 07.10.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Byłem prawie zdecydowany na Porotherm 44 lecz jeden z dostawców zaproponował mi silikaty. Nie mialem z tym wcześnie zbytniego kontaktu. Proszę o komentarze użytkowników domów zbudowanych z tego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kry 08.10.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 U mnie na razie jest stan surowy zamknięty. Ale z tego co czytałem i co mi mówił mój wykonawca to rewelacja. Brak możliwości rozwoju grzyba (wapno), dokładność wykonania bloczków poniżej 1 mm. W Muratorze jest sponsorowany artykuł na temat silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Bardzo dobry materiał, zdrowy, ale trudny w obróbce, zimny-wyłącznie ściany wielowarstwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 bardzo podatny na zawilgocenie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts