_MAGDA_G 20.09.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem. Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona. Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi. Chciałabym do was dołączyć. My również budujemy dom w orchideach, Wkleiłabym zdjęcia swojego domku, ale niestety nie umiem.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Na pewno nie przeczytałas wszystkich - ale bardziej, to nie tu wkleiłaś wątek Aczkolwiek witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.09.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witamy serdecznie ale tu się witamy http://forum.muratordom.pl/forumowiczu-przedstaw-sie,f47.htm a tu się przedstawiamy http://forum.muratordom.pl/geby-geby-dawajcie-geby,t33688.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 21.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ciekawy jestem czy dało by rady przeczytac całe forum i ile czasu by to zajeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MAGDA_G 21.09.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Przepraszam, ale nie wiedziałam jak podłączyć się pod odpowiedni wątek i niestety zrobiłam to źle. Miało być podpięte pod " orchidea2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Przepraszam, ale nie wiedziałam jak podłączyć się pod odpowiedni wątek i niestety zrobiłam to źle. Miało być podpięte pod " orchidea2". niemniej miło Cie wiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts