xrrr82 07.10.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Dzis sie dowiedziallem , ze cement z dodatkami (popioly) jest gorszy lub slabszy od tego bez dodatkow. Dlatego ze w projekcie mialem z dodatkami dalem taki a teraz nie wiem czy zrobilem dobrze. Narazie mam fundament z bloczkow i podobno zwykly cement ciagnie mniej wody? Co radzicie dac na sciany z dodatkami czy bez? Bede robil z BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.10.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 A ja słyszałem, że jest zupełnie odwrotnie!!! Podobno beton z cementu hutniczego jest mniej wrażliwy na korozję środowiskową... No może tylko Ci "nadwrażliwi", którzy chodzą z licznikiem Geigera-Milera będą unikać cementu hutniczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 07.10.2003 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Wiesz co raczej chodzi mi wlasciwosci ze tak powiem budowlane roznych cementow a nie o promieniowanie ( na to i tak nie zwracam uwagi) Wszystko promieniuje mniej czy wiecej ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adru 08.10.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 http://www.parkieciarz.pl/numerart5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts