malka 05.10.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ghost, jak pięknie jest mieć wzór, jak cudnie jest mieć kogoś, kogo naśladować można. Trwaj w tym, nawet jeśli wg Ciebie, nie uda sie tak na sto procent, możesz żyć ze świadomością, że w dobrym kierunku idziesz, nie oceniaj sie zbyt surowo , mam pewność, że jesteś dobrym człowiekiem. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Pani malka powinniśmy się chyba zamienić na motta( jestem parkieciarzem heh) i...wcześniej chadzać spać nieprawdaż?? heheZ tą dobrocią nie przesadzałbym różnie bywa..czasem wyglądam jak mój avatar:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2008 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 czasem wyglądam jak mój avatar:P Ja zawsze wyglądam jak mój i...wcześniej chadzać spać nieprawdaż?? hehe Wątek obudził dawno uśpione demony...one nie śpią -ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Z tą dobrocią nie przesadzałbym różnie bywa..czasem wyglądam jak mój avatar:P hm ...a nie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No kurcze juz dwa lata sam nie zasówam na budowach wiec nie wygladam zapasłem sie lekko..a jak wygladam wiesz przecie..holerykiem bywam fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 no właśnie wiem i dlatego mówię, że nie wyglądasz na takiego złośnika który na Twoim awatarze figuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Daggulka też ma odpowiedni avatar. Ja też. Ghost też - choć przemiłym jest człowiekiem :) Ale ten z avatara też był fachowcem w swojej dziedzinie. Ja tylko chciałabym mieć taka figurkę jak ta panna z mojego avatara Ale taka jest prawda, że avatar dużo o nas mówi. O tym naszym najgłebszym "ja"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 no właśnie wiem i dlatego mówię, że nie wyglądasz na takiego złośnika który na Twoim awatarze figuruje To nie złośnik tylko wojownik :) I to taki co nie odpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 no ja wiem, ze wojownik ...ale ten wyraz twarzy to kuźwa .... jakby był wściekły diabelnie i miał ochotę kogoś zatłuc własnymi gołymi ......ręcami (choć widzę że coś w tych rękach dzierży) moje najgłębsze "ja" bardzo adekwatne do mojego awatara .... wrogowie mogą potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 To jest Leonidas król Sparty tuz przed śmiercią ryczący z wściekłości ..długo i namiętnie po ostatni prawie dech.. z filmu 300..zatłukł juz sporo ale z daleka nie może wiec morduja go jak tchórze..strzałami..Coś takiego chyba jakoś tam mnie oddaję przemiłym człowiekiem hehe no wiele osób miewa inne zdanie..oj wiele ale nie mniej kurcze teraz się chyba lekko zawstydziłem dziekuje to miłe..makaron!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A co o mnie mówi mój avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 szum sosen, rozświetlona drogę promyk nadziei,Łagodna natura spokój i optymizm..tak ja to czytam..dodam bezkresność czyli głębię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A co o mnie mówi mój avatar? O potrzebie równowagi, spokoju i bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 W moim przypadku to nie była matka, tylko ojczym..Matka była albo chciała byc bezsilna..rozumiem tez ze jakby sie to wydało to zapewne my bysmy stracili ja a ona nas..wyladowali w domu dziecka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 U mnie pierwsze skrzypce grał ojciec.Ale mama niestety na to wszytko pozwalała. Dlatego o ile on był taki jaki był i mam własne zdanie na ten temat, o tyle ona - dała się manipulować, była tchórzem i zrezygnowała z własnego dziecka ze starchu przed nim.To był jej wybór - trudno. Nie mam do niej pretensji. Tylko już jej nie szanuję - jest żenująca i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzieci dziś są a potem odchodzą -zakładają rodziny, mają swoje dzieci... A matka i ojciec zostają razem do końca życia.I myśle, że dlatego często matki wybierają ojców - a nie własne dzieci.Tak mi się wydaje patrząc na małżeństwo moich rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fude 05.10.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A co o mnie mówi mój avatar? Ja widzę wolność i niezależność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts