Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

granice......

daggulka

Recommended Posts

ghost, jak pięknie jest mieć wzór, jak cudnie jest mieć kogoś, kogo naśladować można.

Trwaj w tym, nawet jeśli wg Ciebie, nie uda sie tak na sto procent, możesz żyć ze świadomością, że w dobrym kierunku idziesz, nie oceniaj sie zbyt surowo , mam pewność, że jesteś dobrym człowiekiem.

POWODZENIA

• Odpowiedzi 670
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daggulka też ma odpowiedni avatar. Ja też. Ghost też - choć przemiłym jest człowiekiem :):) Ale ten z avatara też był fachowcem w swojej dziedzinie.

Ja tylko chciałabym mieć taka figurkę jak ta panna z mojego avatara :)

Ale taka jest prawda, że avatar dużo o nas mówi. O tym naszym najgłebszym "ja"...

no ja wiem, ze wojownik ...ale ten wyraz twarzy to kuźwa .... jakby był wściekły diabelnie i miał ochotę kogoś zatłuc własnymi gołymi ......ręcami (choć widzę że coś w tych rękach dzierży) :wink: :lol:

moje najgłębsze "ja" bardzo adekwatne do mojego awatara .... wrogowie mogą potwierdzić :wink: :lol:

To jest Leonidas król Sparty tuz przed śmiercią ryczący z wściekłości ..długo i namiętnie po ostatni prawie dech.. z filmu 300..zatłukł juz sporo ale z daleka nie może wiec morduja go jak tchórze..strzałami..

Coś takiego chyba jakoś tam mnie oddaję przemiłym człowiekiem hehe no wiele osób miewa inne zdanie..oj wiele ale nie mniej kurcze teraz się chyba lekko zawstydziłem dziekuje to miłe..

makaron!!

U mnie pierwsze skrzypce grał ojciec.

Ale mama niestety na to wszytko pozwalała. Dlatego o ile on był taki jaki był i mam własne zdanie na ten temat, o tyle ona - dała się manipulować, była tchórzem i zrezygnowała z własnego dziecka ze starchu przed nim.

To był jej wybór - trudno. Nie mam do niej pretensji. Tylko już jej nie szanuję - jest żenująca i tyle.

Dzieci dziś są a potem odchodzą -zakładają rodziny, mają swoje dzieci...

A matka i ojciec zostają razem do końca życia.

I myśle, że dlatego często matki wybierają ojców - a nie własne dzieci.

Tak mi się wydaje patrząc na małżeństwo moich rodziców.