Gość elutek 07.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 "Wyrzuć śmieci" To taka podstawowa zasada :) Słusznie. Po co ozór strzępić po próżnicy? U mie krotko -"wyrzuć wora", jak od razu nie idzie, to Mu na buciorach w których do pracy wychodzi stawiam - musi wziąć do łapy - nie ma mocnych No chyba,ze weźmie inną ze swych (chyba juz) 50 par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 kurcze musiałem nos do monitura przytknąć..ja mam 6esc a i tak chode w dwóch ... Moja była Pani miała ze 40ści..al jak lubiła to miała zero stresu nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 kurcze musiałem nos do monitura przytknąć..ja mam 6esc a i tak chode w dwóch ... Moja była Pani miała ze 40ści..al jak lubiła to miała zero stresu nie było.. Dobrze widzisz to słabość mojego ślubnego, która doprowadza mnie do szału, jak u szewca czasem się czuję W nowym domu wymyslil sobie specjalną "buciarnię" z prawidlami - by je wszystkie zmieścic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A Pani malka ile ma parek?hmm Z takimi rzeczami mozna życ ..żadne przestepstwo to wszak nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A Pani malka ile ma parek?hmm Z takimi rzeczami mozna życ ..żadne przestepstwo to wszak nie jest.. Ja też uważam, że to lepsze niż kolekcjonowanie samochodów... tańsze przynajmniej. Fajnie, że człowiek ma hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A Pani malka ile ma parek?hmm Z takimi rzeczami mozna życ ..żadne przestepstwo to wszak nie jest.. z 8-9 par (w tym 2 białe ze ślubu ) Pewno,że można żyć - do czsu,aż sie człek o które nie potknie i karku nie złamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A Pani malka ile ma parek?hmm Z takimi rzeczami mozna życ ..żadne przestepstwo to wszak nie jest.. z 8-9 par (w tym 2 białe ze ślubu ) Pewno,że można żyć - do czsu,aż sie człek o które nie potknie i karku nie złamie Dobrze, że nie mieszkasz ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja też uważam, że to lepsze niż kolekcjonowanie samochodów... tańsze przynajmniej. Fajnie, że człowiek ma hobby Samochody sztuk 4 (ale 2 się lada dzień rozsypią ) + motór (chwilowo jeden - bywało więcej), mój chłop to poprostu lubi mieć ( trauma z dzieciństwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja też uważam, że to lepsze niż kolekcjonowanie samochodów... tańsze przynajmniej. Fajnie, że człowiek ma hobby Samochody sztuk 4 (ale 2 się lada dzień rozsypią ) + motór (chwilowo jeden - bywało więcej), mój chłop to poprostu lubi mieć ( trauma z dzieciństwa ) I dobrze - w końcu MOŻE mieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A Pani malka ile ma parek?hmm Z takimi rzeczami mozna życ ..żadne przestepstwo to wszak nie jest.. z 8-9 par (w tym 2 białe ze ślubu ) Pewno,że można żyć - do czsu,aż sie człek o które nie potknie i karku nie złamie Dobrze, że nie mieszkasz ze mną Co Neferka - też love buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Co Neferka - też love buty ?Niooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja zbieram szachy rózne w przeróznych formach i figurkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja zbieram szachy rózne w przeróznych formach i figurkach.. Oooooooo fajna rzecz - szchy są czasem dziełami sztuki. Masz już ze szkła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ze szkła chyba nie takie cosik przezruczystygo jezd ale chyba to kamień jakis czy cós nie znom się..kurcze odbija mi sie whiskey na gupawce w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mnie drgnęła ręka kiedyś w Brukseli i nie kupiłam takich pięknych szklanych ... dzieci były małe :) Ale kiedyś sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja zbieram szachy rózne w przeróznych formach i figurkach.. Czyli każdy ma jakiegos swojego "fioła" - uspokoiłeś mie Neferka - więcej tych butów od mojego męża masz?? Ja Wam się przyznam - czasem wyrzucam jego trepiszony - nawet nie zauważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Miałem klienta w zeszłym roku..kupił juz drugi pałacyk i odnawia..potem mieszka z rok i oddaje na tpd..spoko gosc jeżdzi po całym swiecie i kupuje straocie figurki ..ale zawsze z kazdego rejonu swiata przywozi szachy..cały pokój miał mu\yslałem ze jestem w raju..cóż to były za piekne rzeźby.masakra Zawsze wieczorkiem szedłem do Pana chrabiego (ochrzciliśmy go tak heh)na pokoje gdzie rozstawiaj jedna z plansz i przy dwojaczku (pijał tylko miody sycone dobre to nawet ale dwojak nie trojaki czy gorsze)..gralismy zapamietale do 2-3 w nocy..był bardzo dobrym graczem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Myślę, że bardzo więcej mam Ale na usprawiedliwienie powiem, że mam też dużo perfum, ale mój mąż ma więcej niż ja :) . Ale ja mam więcej od niego kremów do twarzy - bo mam jeden (ten ostatni ) a on zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Myślę, że bardzo więcej mam Mniód na moje serce -a myślała, że to już do leczenia się kwalifikuje (ślubny oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts