dragasia 22.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ja mam beko i w sumie jestem zadowolona chociaz nie do konca. Czasem zdarza jej sie zawiesic i nie chce sie otworzyc. No i do tego nie ma funkcji krochamlenia, dla mnie bardzo potrzebnej. Ma 3,5 kg co sobie bardzo chwale O candy slyszalam ze brudzi ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 23.09.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 tak, glebokosc 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 23.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ... czy to praktyczne rozwiazanie? bardzo praktyczne Myśląc o praktycznym rozwiązaniu miałem na myśli wyświetlacz, na którym widoczny jest czas pozostały do końca prania (w minutach). I myślę, że o to chodziło w pytaniu. LG własnie ma taką funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 23.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 O candy slyszalam ze brudzi ubrania nie zauważyłam my - póki co - mamy 7 letnią juz candy - taką "mini", jedyną jaka zmieściła się w naszej byłej garsonierze - i jak na taki bądź co bądź stary sprzęt pierze doskonale. Znajomy serwisant twierdził zresztą że Candy są dobrej jakości i rzadko się psują, tylko, no cóż... finezji im trochę brakuje A co do firmy Bosch - kupiliśmy ich piekarnik i...teraz juz każdy sprzęt będzie Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 24.09.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja mam płytką pralkę Candy CS 125 TXT i jest super!Bardzo ładowna, z wyświetlaczem i w ogóle....Poczytaj tutaj:http://www.agdexpert.pl/pralki-ladowane-od-frontu/candy-cs-125-txt?v=2844367Jest też info o długości prania (ile pozostało do końca)-nie wiedziałam, żę to taka fajna funkcja.1200 obrotów, więc pranie jest prawie suche.Poprzednio tez miałam Candy z 1200 obrotówi nic się nie działo przez 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 24.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 GGGosik, czy nie wiesz czy ten model pralki, który masz był również w kolorze niebieskim zamiast pomarańczowego? Bo właśnie się w którymś sklepie zachwyciłam podobną, niebieską, ale z wyświetlaczem właśnie - a igdzie na necie nie mogę jej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 25.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ja mam Simensa, głębokosc 42 cm i ma funkcje wyswietlania czasu prania i ile zostalo do końca. Wszystko super, tylko....ma tez sygnał dźwiekowy zakonczenia prania, co mnie wpienia bo musze wtedy isc i wylaczyc pralke, bo samoistnie przestaje przypomiac cos po 15 minutach, no i nie ma przydatnej dla mnie w poprzedniej pralce funkcji połowy wkładu. czasem chce zrobic szybka przepierkę z mała ilością ciuchów, a tu klops. Poza tym bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ....ma tez sygnał dźwiekowy zakonczenia prania, co mnie wpienia bo musze wtedy isc i wylaczyc pralke, bo samoistnie przestaje przypomiac cos po 15 minutach... Można odciąć buzzerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 26.09.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 GGGosik, czy nie wiesz czy ten model pralki, który masz był również w kolorze niebieskim zamiast pomarańczowego? Bo właśnie się w którymś sklepie zachwyciłam podobną, niebieską, ale z wyświetlaczem właśnie - a igdzie na necie nie mogę jej znaleźć Tzn pralka jest biała a wyświetlacz pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 26.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja mam Simensa, głębokosc 42 cm i ma funkcje wyswietlania czasu prania i ile zostalo do końca. Wszystko super, tylko....ma tez sygnał dźwiekowy zakonczenia prania, co mnie wpienia bo musze wtedy isc i wylaczyc pralke, bo samoistnie przestaje przypomiac cos po 15 minutach, no i nie ma przydatnej dla mnie w poprzedniej pralce funkcji połowy wkładu. czasem chce zrobic szybka przepierkę z mała ilością ciuchów, a tu klops. Poza tym bardzo OK. U mnie w tej Candy jest tylko jeden sygnał dźwiękowy, krótki i sam się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 26.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 GGGosik, czy nie wiesz czy ten model pralki, który masz był również w kolorze niebieskim zamiast pomarańczowego? Bo właśnie się w którymś sklepie zachwyciłam podobną, niebieską, ale z wyświetlaczem właśnie - a igdzie na necie nie mogę jej znaleźć Tzn pralka jest biała a wyświetlacz pomarańczowy. ok, niby jestem blondynką z natury (ciemną) ale tyle, że biała to widzę hihi. Chodzi mi właśnie o wyświetlacz i inne dodatki (m.in.pokrętło). Zanotowałam w sklepie ten model, ale prawie jestem pewna (i koleżanka oglądająca ze mna też), że było z wyświetlaczem. więc...hmmmm.... http://www.katalog.avans.pl/img/avans/getProductPhoto.php?photo_id=157105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 01.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ok, niby jestem blondynką z natury (ciemną) ale tyle, że biała to widzę hihi. Chodzi mi właśnie o wyświetlacz i inne dodatki (m.in.pokrętło). Zanotowałam w sklepie ten model, ale prawie jestem pewna (i koleżanka oglądająca ze mna też), że było z wyświetlaczem. więc...hmmmm.... http://www.katalog.avans.pl/img/avans/getProductPhoto.php?photo_id=157105 Ja mam inny model, inny wyświetlacz (jeden i w poziomie) i nic nie jest niebieskie, nawet pokrętło. Musisz dokładnie sprawdzić numer tej pralki, ja też jak chciałam kupić, to sprawdzali kilka razy, bo podobno jest inna Candy z podobnymi numerami. Przyjrzyj się dokładnie tej, której zdjęcie wstawiłam (ja mam identyczną) i jej numerom, i jeśli chcesz taką samą, to musisz tak w sklepie poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 01.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Okazuje się, że Candy robi specjalne modele dla różnych sklepów, np. Saturna, Avansa. Wtedy te pralki wyglądają inaczej, mają inne funkcje, etc. No i ta moja wypatrzona jest z takiej serii właśnie. Na necie nie do wytropienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekq 02.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A co sądzicie o takich pralkach jak whirpool, zelmer, amica? Cena troszkę niższa.. a jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 02.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Okazuje się, że Candy robi specjalne modele dla różnych sklepów, np. Saturna, Avansa. Wtedy te pralki wyglądają inaczej, mają inne funkcje, etc. No i ta moja wypatrzona jest z takiej serii właśnie. Na necie nie do wytropienia. A to nie wiedziałam.... Ja znalazłam w internecie i zamówiłam w hurtowni agd koło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 03.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A co sądzicie o takich pralkach jak whirpool, zelmer, amica? Cena troszkę niższa.. a jakość? rodzice od 5 lat mają amicę i nic się nie popsuło. jest prosta w obsłudze i nie wiem czy nawet nie pierze lepiej niż nasza LG. poza tym ma funkcję odpompowania wody w razie awarii, czego LG nie ma, w ogóle mało pralek to ma. już raz mi była potrzebna ta funkcja, po awarii prądu, jak zaczęli "migać" prądem i pralka zgłupiała, a była pełna wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 04.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Moi rodzice użytkują od kilku lat Amicę, ale niestety czesto są z nią problemy - albo jakoś dziwnie bęben się tłucze przy wirowaniu, albo się wyłącza z byle powodu. Na szczęście tata jest złota rączka więc zazwyczaj wystarcza, że sam ja rozkręci i coś podreperuje. Ostatnio sprzedawca AGD powiedział mi, że to wina słabej elektroniki we wszystkich Amicach - jak jej jest więcej (a teraz w prawie każdej pralce tak jest), to awarie dośc czeste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ja juz Amici nie biorę... mam jedną i po dwóch latach wyje jak odrzutowiec, teraz celuję w Boscha lub Siemensa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam,pomóżcie mi w wyborze prali 40cm głębokości.Po namyśle zdecydowałem się na:SIEMENS WS10460PL ok.1530zł http://www.topmarket.pl/pralki/SIEMENS_WS_10_X_460_PL.php albo BOSCH WLX20460PL http://www.sirius.pl/audio_video/towar_cennik_726/towar_karta_47653/Pralka_Bosch_WLX_20460PL__wysylka_w_24_za_80zl.html Parametry mają podobne: A+C, 1000 obr, 0,76kWh / 40litrów, programy te samo tylko inaczej nazwane. Zastanawiam się tylko, która firmę wybrać? Niby działają jako wspólnie, ale która ma lepszy serwis? Gdzie częsci są tańsze? Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że własnie niby Siemens droższy w tych sprawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Może poszukaj z dłuższą gwarancją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts