Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

suszarka łazienkowa na pościel

lady_in_red

Recommended Posts

Czy ktoś ma pomysł, co można zainstalować w małej łazience do suszenia pościeli ? Na takiej rozkładanej w pokoju czy na balkonie pościel się nie mieści, na kaloryferze też. Balkon zresztą na zimę odpada. Ale przede wszystkim chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę. Chcę to zamontować u starszych już rodziców - przeraża mnie, kiedy wspinają się na cokolwiek, a mieszkają sami i prać oraz suszyć muszą. Na suszarkę bębnową miejsca nie ma.

Czy ktoś ma pomysł, co można zainstalować w małej łazience do suszenia pościeli ? Na takiej rozkładanej w pokoju czy na balkonie pościel się nie mieści, na kaloryferze też. Balkon zresztą na zimę odpada. Ale przede wszystkim chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę. Chcę to zamontować u starszych już rodziców - przeraża mnie, kiedy wspinają się na cokolwiek, a mieszkają sami i prać oraz suszyć muszą. Na suszarkę bębnową miejsca nie ma.

No i sama sobie odpowiedziałaś 8)

A teraz wystarczy pójść i sobie kupić.

chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę

tylko mnie odpowiedź na to pytanie wydaje się oczywista? Zastanawiam się własnie czy widziałem na oczy mieszkanie w bloku w którym nad wanna nie ma takiej suszarki

a tak naprawdę to tez nie jest prosty wybor ;) Jedna taka suszarka innej nierówna. Miałam ostatnio taką, że piszczala okrutnie przy podciąganiu prania. Ważne tez ile prania chce sie naraz zmieścić, ja kupowałam dośc dużą dlatego wybrałam taką z metalowymi mocowaniami (większośc na allegro jest z plastiku)