lady_in_red 21.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy ktoś ma pomysł, co można zainstalować w małej łazience do suszenia pościeli ? Na takiej rozkładanej w pokoju czy na balkonie pościel się nie mieści, na kaloryferze też. Balkon zresztą na zimę odpada. Ale przede wszystkim chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę. Chcę to zamontować u starszych już rodziców - przeraża mnie, kiedy wspinają się na cokolwiek, a mieszkają sami i prać oraz suszyć muszą. Na suszarkę bębnową miejsca nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.09.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy ktoś ma pomysł, co można zainstalować w małej łazience do suszenia pościeli ? Na takiej rozkładanej w pokoju czy na balkonie pościel się nie mieści, na kaloryferze też. Balkon zresztą na zimę odpada. Ale przede wszystkim chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę. Chcę to zamontować u starszych już rodziców - przeraża mnie, kiedy wspinają się na cokolwiek, a mieszkają sami i prać oraz suszyć muszą. Na suszarkę bębnową miejsca nie ma. No i sama sobie odpowiedziałaś A teraz wystarczy pójść i sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 w dowolnym hipermarkecie albo na allegro... http://wadim.com.pl/images/stories/agd_nowe/cd5-100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 21.09.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Praktyczna rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.09.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ooo to zdjęcie pasuje też do wątku "czy sufit musi być biały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 chodzi o to, żeby powiesić pranie nisko i potem podciągnąć sznurki (rurki ?) do góry, bez wchodzenia na stołek czy drabinkę tylko mnie odpowiedź na to pytanie wydaje się oczywista? Zastanawiam się własnie czy widziałem na oczy mieszkanie w bloku w którym nad wanna nie ma takiej suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wziernik 22.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Praktyczna rzecz! raczej "praktyczna Pani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 a tak naprawdę to tez nie jest prosty wybor Jedna taka suszarka innej nierówna. Miałam ostatnio taką, że piszczala okrutnie przy podciąganiu prania. Ważne tez ile prania chce sie naraz zmieścić, ja kupowałam dośc dużą dlatego wybrałam taką z metalowymi mocowaniami (większośc na allegro jest z plastiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 22.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Miałam taką suszarkę -około 150cm szerokości.Pościel idealnie się mieściła ,dosyć szybko schła.Byłam z niej bardzo zadowolona.W nowym domu też taka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts