pepe28 22.09.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 CześćWitam wszystkich wiem że dużo się na ten temat mówiale większość postów z tego tematów to już stare z przed kilku latMianowicie moje pytanko brzmi czy ktoś już kupił bądz też kupi bo się namyślił Piec Logica miałowo-węglowy właściwe do wszystkie bo teraz własnie wyszedł nowy z dolno-górnym spalaniemMile widziane uwagi dotyczące tego piecaInteresuje mnie ten piec bo chciałbym go kupić ale nie wiem czy wartoZ góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 17.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mam funke logica 17-20kw. Użutkuję od 3mc. Palę wszystkim, głównie drewnem. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 18.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 W mojej rodzinie zamontowałem już cztery piece Logica i każdy działa ok A rodzinka zadowolona jak cholera :D:D Także polecam w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 08.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Drugi sezon kociołka. Tym razem tylko wungiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts