daggulka 22.09.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 cha, stukpuk - będziesz mógł się wreszcie wykazać ... bo ja nie weim , czy wiesz że krowa co dużo ryczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 czy istnieje kobieta, która w ciągu 1 godziny wytłumaczy czego ona chce? chyba nawet sobie nie zdąży przekazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tylko godzinę?! Retro ma rację! Przecież zanim się chłop domysli czego ona chce!!!! Zapytaj cie którąś czy wie gdzie jest jej punkt G?! Pewnie 50 % kobitek sama nie wie a każą nam szukać I to bez GPSu! dagulka tylko godzinka!!!!! Co ja mogę zrobić.....................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tylko godzinę?! Retro ma rację! Przecież zanim się chłop domysli czego ona chce!!!! Zapytaj cie którąś czy wie gdzie jest jej punkt G?! Pewnie 50 % kobitek sama nie wie a każą nam szukać I to bez GPSu! dagulka tylko godzinka!!!!! Co ja mogę zrobić.....................? Powie, że punkt G to gdzieś na początku alfabetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tylko godzinę?! Retro ma rację! Przecież zanim się chłop domysli czego ona chce!!!! Zapytaj cie którąś czy wie gdzie jest jej punkt G?! Pewnie 50 % kobitek sama nie wie a każą nam szukać I to bez GPSu! dagulka tylko godzinka!!!!! Co ja mogę zrobić.....................? Powie, że punkt G to gdzieś na początku alfabetu... I jeszcze bez zapalania światła trzeba szukać najczęściej! I człowiek się meczy i szuka i szuka! A żadna się nie domyśli żeby ....................palcem pokazać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tylko godzinę?! Retro ma rację! Przecież zanim się chłop domysli czego ona chce!!!! Zapytaj cie którąś czy wie gdzie jest jej punkt G?! Pewnie 50 % kobitek sama nie wie a każą nam szukać I to bez GPSu! dagulka tylko godzinka!!!!! Co ja mogę zrobić.....................? Powie, że punkt G to gdzieś na początku alfabetu... Punkt G u kobiety jest na koncu slowa SHOPPING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie no jaja se robicie Ja wiem czego chce moja kobieta czego chcą inne nie wiem, wierny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no, se robią.... najwygodniej obśmiać problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no, se robią.... najwygodniej obśmiać problem Jak obśmiać?! Jeżeli sama właścicielka nie wie gdzie ma punkt G to co dopiero współwłaściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ależ .... punkt G nie jest przecież naważniejszy ...ale miło byłoby gdyby mąż wiedział gdzie takowy się znajduje , więc ....hm...metodą prób i błędów dobrze, że my-kobiety nie mamy tego problemu ...mężczyzna to wynalazek raczej nieskomplikowany : http://www.obrazky.pl/obrazky/strefy-erogenne-334-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ależ .... punkt G nie jest przecież naważniejszy ...ale miło byłoby gdyby mąż wiedział gdzie takowy się znajduje , więc ....hm...metodą prób i błędów dobrze, że my-kobiety nie mamy tego problemu ...mężczyzna to wynalazek raczej nieskomplikowany : http://www.obrazky.pl/obrazky/strefy-erogenne-334-OBRAZKY.PL.jpg następnym razem każe sobie palcem pkazać i flamastrem zaznaczę Żeby potem po ciemku trafić........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 koniecznie fluorescencyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie możecie do 22:00 zaczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie możecie do 22:00 zaczekać? Ja nie wiem czy będe, na naszym forum jest tyle sexu ,że mi wystarczy! A co ja mogę zdziałać przez godzinkę.......... A jak kolejka będzie To zanim sie zaloguje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.09.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No jak zaznaczyć po ćmoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no, se robią.... najwygodniej obśmiać problem Jak obśmiać?! Jeżeli sama właścicielka nie wie gdzie ma punkt G to co dopiero współwłaściciel. Jak dobrze namacarz to się dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie możecie do 22:00 zaczekać? no właśnie nie ...zara lecą zagubieni a potem jak bozia przykazała- spać bo rano do roboty trza wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Urlop mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie możecie do 22:00 zaczekać? no właśnie nie ...zara lecą zagubieni a potem jak bozia przykazała- spać bo rano do roboty trza wstać mnie pewnie nie bedzie bo żonka wraca niedługo z pracy i muszę jej zrobić kolację a potem pewnie mnie zaciągnie gadzinka spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie chce mnie zalogować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts