jareko 25.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 bo to inne forum i trza od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skasowany1955 25.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 orgazmu chcą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no to juz ooooooooooo aaaaaaaaaaaaa achhhhhhhhhh echhhhhhhhhh uuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 oooo, tym nade mną zaraz się łóżko od skrzypu rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 31.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 ...nooo, nooormalnie sami nie wiecie jakie to skomplikowane....stworzenia...wręcz wydaje mi sie , że zdobywanie wiedzy na ...ICH temat nie skończyło się dla mnie wraz z końcem ...ostatniego roku....akademickiego noooo, bo o tym że każdy PRZYPADEK jest INDYWIDUALNY...to już nikomu przypominać nie trzeba... Ale co tam...panowie - jeśli już o budowie...to wyobrażacie sobie ...ten brak "TWÓRCZYCH" wynaturzeń ...gdy akurat podnieceni...mocno jesteście przed chwilą skończonym ...następnym fragmentem.....waszego wymarzonego.... Ale wbrew pozorom...ONE doskonale to rozumieją i to jedynie przez zazdrość ...{tak ,tak} zaznaczają swą obecność I tak trzymajcie zapewniam - opłaci się...i nie mogę,lub też nie chce mi sie tu snuć wywodów....kto to wszystko potem, gdy już skończycie - okiełzna...i {tu nalezy użyć prostych - banalnych określeń - typu:mir domowy...ciepło, także - takież samo,i.t.p - i.t.d} OT, nie polemizowaźć ...STOSOWAĆ...a szczęśliwe dusze wasze jak i serca będą...nim wszystko do normalności sprzed stanu obecnego - wróci - Czego Wam jak również i Sobie...życzę - na skraju nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miriam32 05.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts