M3 22.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Znalazłam lodówkę do zabudowy, która bardzo mi pasuje pod każdym względem. Ma wszystkie przydatne funkcje i przystępną cenę. Ale niepokoi mnie jej poziom hałasu w porównaniu z innymi lodówkami. Ma 42dB - czy to dużo?Zmywarka, która mi się podoba ma też 42dB a to przecież chyba generalnie jest sprzęt głośniejszy od lodówek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 23.09.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dużo to jest powyżej 50. nasza zmywara ma 52 i w sumie jest do wytrzymania. 42 to standardowo. z drugiej strony, lodówka przecież nie chodzi cały czas. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 23.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 My mamy kuchnię częściowo otwartą na salon. Zmywarka "produkuje" 46dB i gdy zmywa, nie da się oglądac TV ani nawet spokojnie porozmawiać bez podnoszenia głosu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.09.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Własnie, ja też mam kuchnię częściowo otwartą i dlatego chciałabym uniknąć hałaśliwych sprzętów. Widziałam lodówki mające 36dB, to sporo mniej od tej mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 26.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 moja zmywarka - electrolux - ma ponoć 43 dB. praktycznie jej nie słychać. troszkę szumi, słychać tylko wypuszczaną wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts