Pietruszkapl 22.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam, dzisiaj rozmawiałem z wykonawcą, który prawdopodobnie bedzie u mnie budował powiedział mi cenę za stan surowo otwarty bez dachu 35000zł brutto wydaje mi się, że to drogo. Domek ma 118m2 ściana dwu warstwowa: porotherm i wata, parterowy strop betonowy. Kominy z klinkieru dwa tarasy. Więcej szczegółów http://www.archipelag.pl/projekty-domow/lidka/ Rejon: pod Szczecinem. Czy faktycznie jest to drogo czy mam takie złudzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruszkapl 24.09.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Czy naprawdę nikt mi nie może pomuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 25.09.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy naprawdę nikt mi nie może pomuc? Pomuc to chyba nikt. No chyba że chodziło ci o pomóc to wtedy inaczej się sprawy mają. Jeżeli podana cena jest za samą robociznę to dużo. Masz tylko jednego wykonawcę że nie wiesz jakie mogą być ceny w twojej okolicy ? Ja szukając ekip na budowę mialem bodajże 12 różnych z którymi rozmawiałem osobiście (z prawie 20 telefonicznie). Najlepiej pojeździć po okolicy i popytać ludzi którzy się właśnie budują o ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 25.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 W małopolsce to cena normalna. Ja za domek parterowy 105 m2 pow. uż. płacę 20 tyś. za robociznę do stanu surowego otwartego. Ale miałem wyceny nawet na 56 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts