BaK 23.09.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Na działce mam studnię wąskorurową, z ziemi wychodzi rura PE fi40, do tego mam wkopane dwa kręgi jako obudowa tej studni. Zamierzam wewnątrz kregów umieścić zestaw hydroforowy. Proszę o poradę: jak prawidłowo, "zgodnie ze sztuką", podłączyć zestaw hydroforowy do studni i do instalacji w budynku. Jaka powinna być kolejność zaworów/armatury i gdzie powinny być zachowane spadki, a także z czego wykonać podlączenie po stronie ssacej (elementy PE? stalowe? czy moze jakieś specjalne?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaK 28.09.2008 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Podbijam, może ktoś wie jak to poprawnie wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2008 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 to juz było sto razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaK 30.09.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To poproszę o wskazanie choć jednego sensownego opisu, bo niestety szczegółowego opisu zgodnego z moimi potrzebami nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts