Inwestorka 11 23.09.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam sznownych forumowiczów!!!!!!!! Jestem sąsiadką z grupy Piaseczno ale piszę w imieniu kolegi który jest z pod Gordziska Maz. lecz nie ma netu. Mamy prośbę czy mogłby nam ktoś dać namiar na dobrego elektryka z okolic Grodziska umówił się już 2 tygodnie temu z jakimś fachmanem a ten codziennie wymyśla jakąś historyjkę. Mamy dość!!!!!!! BARDZO PROSIMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Grodzisk+Mazowiecki+elektryk&spell=1 dorzuć pare wykrzykników - jesli to az tak pilne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 23.09.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Brzoza Dzięki za informację może rzeczywiście z tymi wykrzyknikami przesadziłam ale sprawa jest pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a na serio lepiej umieszczac taki post w grupie regionalnej a nie ogólnopolskiej bo przecież elektryk z Wrocławia, Rzeszowa czy Szczecina raczej nie będzie zainteresowany tematem w Mińsku Mazowieckim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 23.09.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Rozumiem W tylule też nie podkreśliłam że to chodzi o ten region Polski następnym razem się poprawię Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts