magangs 23.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Gdzie przechowujecie owoce z własnego ogrodu? Pytanie szczególnie do osób, które nie mają piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 25.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 jak nie masz piwnicy to przechowuj jako kompoty, przeciery, soki, konfitury itp, albo w zamrażarce. Można też jako kiszonki w słoikach słojach i beczkach.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja również w postaci przetworzonej, a jabłka przywozone na bieżąco od znajomego z rejonów Grójca w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 W garażu. Przykrywam starym kocem przed zimnem bo garaż nie jest ogrzewany. Zazwyczaj mam tam temp. dodatnie bo drzwi do kotłowni są zawsze otwarte i ciepło z pieca podnsi temp. w garazu ale i tak przykrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekq 02.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja mam część w piwnicy, zawsze robię zapasy na zimę. Są to głównie jabłka, ale też warzywa. A żona z innych owoców jak i warzyw robi przeciery., których też mam całą spiżarnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 05.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 my przechowujemy w piwnicy albo w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts