piterazim 24.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie czarujmy się większość ludzi uważa, że jak coś powiedzą w telewizji (ewentualnie radyjku) to MUSI być prawda . J Goebbels mówił - prawda powtarzana 1000 razy staje się prawdą w zasadzie można by przeprowadzić prostą ankietę zależności pomiędzy preferencjami politycznymi a najczęściej oglądaną (słuchaną) stacją słucham tylko i wyłącznie płyt a filmy oglądam na komputerze - chyba jestem anarchistą ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ghost rząd nie ma wpływu na galopujące ceny, a owszem, ale akurat to jest retoryka liberalnego Donalda pytac jakie są ceny jabłek.. No przeciez przyzanłem ci racje..w poscie powyżej.. Co sie zas tyczy zwyrodnien ..w kwestii bicia..to jestesmy sami winni nie rząd ..ile to numerów za sciana sie dzieje a sasiedzi wogóle nie raguja( potem schock ze stresem ssiad w wiadomościach zwyrodnialec nie?) itp nie ma społeczenstwa obywatelskiego praktycznie wogóle..pokolenie pzpr nie lubi "donosić" musi być nastepne aby sie to troszke ucywilizowało.. Co sie zaś tyczy..tej ustawy ..to bym nie generalizował zaraz i nie wyjeżdżał z faszyzmem trzeba by poczekac jak to bedzie w praktyce..jakie beda wyroki sadów w jakich przypadkach itd itp..bicie i maltertowanie dzieci jest czynem jak najbardziej karalnym..i trzeba to tepic z całą bezwzględnościa choc powiem na otarcie łez że tez byłem bity przez ojczyma bardzo mocno raz nawet byłem przez to w szpitalu(szkoda ze wtedy nikt nie doniósł ani moja mam ani nikt moze zaoszczędziłoby mi to nast 3ech lat upokorzen od pijanego buraka) i wyrosłem na normalnego człeka(w./g własnego mniemania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a najbardziej mnie śmieszy, choć sama głosowałam na PO, że każda choćby najmniejsza krytyka PO kończy się gadaniem o PIS, albo krytykowaniem osoby mówiącej że coś się jej w PO nie podoba, ludzie oceniajmy OBECNIE rzadzących, nie żyjmy przeszłością.... Te, lewakk, a może byś to pod własnym nickiem napisał, co? Chłopaki, nie dajcie się prowokować, plisss... Lewakk na PO głosował... a tom się ubawiła, hehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ok nie jarze tych forumowych wyjadaczy w innych topicach oprócz wnetrz..kojarzy mi sie niejaki zorro tylko ze złej str zreszta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.09.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 p.s. Ghost rząd nie ma wpływu na galopujące ceny, a owszem, ale akurat to jest retoryka liberalnego Donalda pytac jakie są ceny jabłek... Bredzicie obaj z pietrazimem jak młodzieżówki partyjne na portalowych forach. Mowicie o retoryce, sugerujecie manipulacje a sami nadinterpretujecie jak wam wygodnie słowa wyrwane z kontekstu. Pytanie Tuska do konkurenta brzmiało "czy zna Pan cenę jabłek?" i nie odnosiło się do polityki prowadzonej przez Kaczyńskiego , tylko do znajomości realiów życia w kraju. Macie racje, że 1000 razy powiedziane kłamstwo "ciemny lud" bierze za prawdę. Ten sam manewr zastosowano nie tylko z jabłkami ale i z tzw. cudem irlandzkim i swobodną interpretacją wyników wyborczych w zakładach karnych . Szkoda ,że ci sami komentatorzy w ten sam sposób nie oceniali wyników w zakładach psychiatrycznych. Jakoś nikt nie mówi też , że jabłka staniały w porównaniu do analogicznego okresu ? Ciekawe czemu. Znowu konetkst poityczny ? Swoją drogą pietrazim, skoro słuchasz tylko płyt i uzywasz komputera, to skąd twoja szeroka wiedza a z nią taka obiektywna interpretacja faktów? Powiedz mi jaki portal przeglądasz a powiem ci jakie są twoje preferncje polityczne PS na podstawie dzisiejszych wiadomości , że pewien ważny polityk "bezwiednie podpisał" listę za 300zł, można wyciągać różne wnioski. Albo jest człowiekiem kompletnie nieodpowiedzialnym , albo zwyczajnie łże. Wybór należy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 24.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ghost rząd nie ma wpływu na galopujące ceny, a owszem, ale akurat to jest retoryka liberalnego Donalda pytac jakie są ceny jabłek.. No przeciez przyzanłem ci racje..w poscie powyżej.. no to zgoda:) Wszyscy mamy jeden wspólny interes by rząd rządził jak najlepiej, czego życze Donaldowi i całej ekipie! p.s. Dalszy udział w dyskusji o pomysłach rządu PO, którego jedynym wątkiem będzie dysputa o PIS jest bezsensowny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ...Wszyscy mamy jeden wspólny interes... A jak go używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pytanie Tuska do konkurenta brzmiało "czy zna Pan cenę jabłek?" i nie odnosiło się do polityki prowadzonej przez Kaczyńskiego , tylko do znajomości realiów życia w kraju. Mocno polemizowałbym ..oj mocno..ale ok..ty wiesz lepiej..a ja przecie tylko bredzę..wedłg mnie to miało dwa końce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pytanie Tuska do konkurenta brzmiało "czy zna Pan cenę jabłek?" i nie odnosiło się do polityki prowadzonej przez Kaczyńskiego , tylko do znajomości realiów życia w kraju. Mocno polemizowałbym ..oj mocno..ale ok..ty wiesz lepiej..a ja przecie tylko bredzę..wedłg mnie to miało dwa końce.. Akurat moja wypowiedz o bredzeniu odnosiła się nie do Twojej wypowiedzi tylko pietrazim i niejakiego Krysi2006 Ale jak chcesz , niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A'propos jabłek, które mi w tym roku średnio obrodziły, pytanie Tuska brzmiało: "Gospodarka, z mojego punktu widzenia, to przede wszystkim portfele zwykłych ludzi. Szczególnie, że te nadzieje rozbudzono bardzo poważnie. Czy pan premier mógłby odpowiedzieć dzisiaj na pytanie, czy wie ile podrożały naprawdę podstawowe dla ludzi niezamożnych artykuły w ciągu dwóch lat waszych rządów. Pytam o chleb, o ziemniaki, o jabłka, o kurczaki, o gaz ziemny i o benzynę. Wybrałem sześć najbardziej potrzebnych, najbardziej typowych artykułów podstawowych. I drugie pytanie, ile według pana pielęgniarka po 20 latach pracy dostaje na rękę. Ile dostała na rękę 30 września?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Naiwnosc wrodzona czy nabyta.......liberalizm to taki sam ...izm jak wiele i innych .....izmow i w czystej postaci w przyrodzie nie wystepuje. A w ogole to kto to jest Donald Tusk i czym sie zajmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pytanie Tuska do konkurenta brzmiało "czy zna Pan cenę jabłek?" i nie odnosiło się do polityki prowadzonej przez Kaczyńskiego , tylko do znajomości realiów życia w kraju. Mocno polemizowałbym ..oj mocno..ale ok..ty wiesz lepiej..a ja przecie tylko bredzę..wedłg mnie to miało dwa końce.. Akurat moja wypowiedz o bredzeniu odnosiła się nie do Twojej wypowiedzi tylko pietrazim i niejakiego Krysi2006 Ale jak chcesz , niech Ci będzie własnie jak byłem hmm wiele młodszy i wrecz fanatycznie :"głupi" bo wierzyłem to uczestniczyłem na lokalnym polu w wielu polemikach "politycznych:" wiec porównanie było zasadne i mnie ubodło z leksza ale no cóz przepraszam..( i tak uwazam ze nie było to moze fair ale tusk miał sobie to darowac z drugiej str na wojnie wszystkie chwyty dozw..co pokazywały pis.u.ary regularnie na zywca)wszelako sorry winetou..za wiele biore na ogól do siebie..kurcze zawsze staram sie być społeczny a nie narodowy a tu masz znów słoma z butów wystaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kurrrrr... miało byc o dzieciach, a tu jabłka, jabłka...a żebyście się tak drobnym śrutem posrali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 wszak wybacz ad vocem acanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.09.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Czyli pytajac sie o i l e podrozaly jablka pytamy sie o c e n e tychze jablek .... czyz nie ? To po ile w koncu sa te jablka ? Na temat dzieci ( wdzieczny temat ) mozna naprodukowac duuuuuzo nadrukowanego papieru .....szczegolnie jak np tatus sie zneca i bije ale ma prawo do lokalu bo zostalo np nabyte w trakcie trwania malzenstwa - a kobieta i dzieci nie sa w stanie tatusia splacic i tatus jeszcze moze wyrzucic ich z mieszkania - takie jest prawo w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 25.09.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Powiedz mi jaki portal przeglądasz a powiem ci jakie są twoje preferncje polityczne murator.pl, scigacz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Kurrrrr... miało byc o dzieciach, a tu jabłka, jabłka... a żebyście się tak drobnym śrutem posrali... bo wiesz, może tu nastąpiło takie skojarzenie z przysłowiem, ze niedaleko jabłko od jabłoni... mimowolne takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 25.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 "Wszystkie dzieci nasze są" Świetnie ujęte i to jest główne zagrożenie oraz meritum sprawy. Mamy rząd który właśnie tak uważa i to jest przerażające bo przypomina najgorsze systemy totalitarne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja tam pamiętam jak poprzedni rząd ścigał uczennice w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mamy rząd który właśnie tak uważa i to jest przerażające bo przypomina najgorsze systemy totalitarne.... Gościu przestań sugerować głupoty, nie siej propagandy i badz chociaż trochę obiektywny w tym swoim sztucznym przerażeniu. Nie pieprz, ze "mamy rząd" , tylko regularnie od 45 roku mamy wyłącznie RZĄDY reżimowe, które wpieprzają się nawet w najintymniejsze sfery naszego życia, ze śpiewką, że to dla naszego dobra. Albo kazali zapisiywać dzieci do HSPS-u, albo na religie. Kiedyś wyganiali na pochody pierwszomajowe teraz każą świętować Trzech Króli. Mówią kiedy mam robić zakupy i co powinienem robić z rodziną w niedzielę. Wiedzą lepiej jak mam wychowywać swoje dzieci , indoktrynują albo na jedną , albo na drugą modłę, nawet do macic i prostat probują obligatoryjnie zajrzeć.Co gorsze podpuszczają dla swoich interesów jednego na drugiego. Zero tolerancji - głównie dla tolerancji. Ateista be,konkubinat be, inowierca też ,zupełnie jakby chorobliwie próbowali odreagować stare czasy kiedy kaotlik byl be, i hippies niedobry bardzo. Tylko nie mów , ze król Korwin to może zmienić, bo nie mogę się śmiać, gdyż mam zajady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts