robert8888 23.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 oprócz ceny oczywiście. Na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie, gwarancja też taka sama? W czym wiec jest różnica. Stoję przed dylematem co wybrać - może ktoś by podpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie wiem czy czasem nie możliwością zasrosowania przycisków. Basic - przycisk Delta. Duofix - chyba 5 rodzajów (Samba, Twist, Bolero, Sigma, Rumba, Tango) Ale fachowcem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 23.09.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie wiem czy czasem nie możliwością zasrosowania przycisków. Basic - przycisk Delta. Duofix - chyba 5 rodzajów (Samba, Twist, Bolero, Sigma, Rumba, Tango) Ale fachowcem nie jestem [/quote a ciekawe czy jest np bardziej trwały ten duofix od wersji basic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie mam pojęcia. Ale jako kobieta zostałam zaskoczona natychmiastową koniecznością zakupu Geberitów . I nie mam pojęcia jaki przycisk chcę i co mam do niego przykręcić. Więc wzięłam te, ktore mają najwięcej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 23.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 też mnie taki przymus zakupu spotkał dziś i chyba wybiorę tą wersję z wymiennymi przyciskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 23.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Też się nad tym zastanawiałem przed zakupem i doczytałem, chyba na stronie producenta, że basic to jakaś starsza wersja - poza większą gamą przycisków duofix ma jakieś najnowsze niezawodne uszczelki itp. Kupiliśmy oczywiście duofix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 trzeba też pamiętać że w LM lub castoramie wersja basic jest droższa od duofixa kupowanego przez net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 23.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Geberit H112 i basic - różnice Właśnie w łykend o tym czytałam. Ja znalazłam w Niemczech geberity duofix (normalne) po 130Euro i chyba stamtąd przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jeszcze polecam sprawdzić ceny przycisków i zdecydować się na stelaż z najtańszym przyciskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 24.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Z istotnych parametrów różniących te stelaże, to jedynie możliwość stosowania różnych rodzajów przycisków w Duofix'ie. Mnie osobiście przycisk Delta się podoba, więc zaoszczędziłem paręset złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Drobiazg - oba stelaże nazywają się DUOFIX tyle że jeden po prostu Duofix, a drugi Duofix Basic. Bebechy mają prawie takie same. Jeśli chodzi o jakość oraz spłukiwanie to bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.01.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Odświeżam temat,gdyż właśnie przymierzam się do zakupu geberitów.Czy ktoś może mi udzielić precyzyjnej odpowiedzi czym różni się geberit up 100 od up320,oprócz tego że do jednego pasują tylko przyciski delta i kosztuje 200zł mniej od tego drugiego.Czyli chcąc ładniejszy przycisk dopłacam 200zł do stelaża + 150zł za ten przycisk łącznie 350zł więcej.Czy różnica wynika z jakości wykonania a może coś innego..............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts