grave 23.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam,czy ktoś miał moze do czynienia z blatami kuchennymi BRW?Spodobał mi się taki jeden 3,8mm PVC, ale boję sie, że jego jakość jest kiepska jak całe BRW... Wiem, że Lupus czy Pfleiderer to dobrzy producenci, ale czy mozna zaryzykować na BRW i nie żałować?Co to są blaty DNWU...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 24.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 wydaje mi sie, ze BRW nie produkuje samo blatow. zapytaj, prawdopodobnie to takze sa blaty Lupusa lub Juana, lub Kronopolu. osobiscie mialam w trakcie licznych przeprowadzek Kronopol i Juan. ten ostatni wydaje mi sie lepszy - mniej sie rysujel i w grubosci 4 cm ma ladny ksztalt brzegow, no i wybor kolorystyczny bardziej mi pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 24.09.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No właśnie, Kronopol ma słaby wybór kolorystyczny blatów...zresztą Juan też. Co do jakości to nie wiem. To mówisz, że BRW nie robi blatów?? Ciekawe więc, kto dla nich robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 24.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A ja mam wszystkie meble kuchenne w tym blat (biały 4cm, obrzeże okleina ssv) z BRW i jestem zadowolona (wprawdzie użytkuje dopiero koło roku ale mam nadzieje że jeszcze długo tak zostanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 24.09.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zetka,a to na pewno BRW jest producentem Twojego blatu? Co oznacza "ssv" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 24.09.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Aż poszłam sprawdzić czy czasem blat nie jest od spodu opisany. Wychodzi na to że brw faktycznie blatów nie produkuje bo na moim pisze Duropal (no to źle w ankiecie zaznaczyłam ) SSV to takie tworzywo. Zamiast pvc na obrzeżu jest tak jakoś przyklejane że praktycznie nie widać łączenia z blatem. Na chwilę obecną mam tylko takie niezbyt wyraźne zdjęcie jak to wygląda http://img137.imageshack.us/img137/8511/blatnb4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 24.09.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 akurat z blatów BRW jestesmy zadowoleni. Szafki - co comments, ale blaty trzymają się jak ta lala, mimo że często stoi na nich woda wokol zlewu, goracy garnek czy ktos cos na nich kroi. Mamy juz 5 lat i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 05.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja wybrałem w końcu blat złoty granit fmy BiuroStyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_lena 08.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 A nam pani architekt wrzuciła w projekt, a stolarz na nich pracuje, blat Kronopolu. Więc chyba przy nim pozostaniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 12.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja też naszukałam się informacji o blatach. w mebloluxie mi powiedzieli, że lupus ma inną trochę metodę laminowania i dlatego jest droższy, i najprawdopodobniej trwalszy. ale ostatecznie zdecydowałam się na chobota w kolorze grafitowym. Nie mogę się doczekać efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 12.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 jak robiłam wycenę kuchni w BRW proponowali blaty Mitar - nie wiem czy to nazwa firmy, czy blatu, tak czy siak były koszmarnie drogie stolarz zrobił mi blaty Juana bodajże, za 1/4 ceny tych z BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b12asia 01.03.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja posiadam blaty mitar robią naprawde fajne. Grubość może być taka jaką sobie zamarzycie, ja zastanawiałam się nad grubością 8 cm. ale w końcu zamówiliśmy 6 robią je z dobrych laminatów nazywają się chyba hpl i maja dobre właściwości, ja wybierałam z próbnika abet, ale mają tak szeroką ofertę, żę w pierwszej chwili miałam mętlik głowie chyba ok. 1000 wzorów. dodatkowo zrobiłam przy kuchence i przy zlewie panele na ściane z tego samego materiału z tym że gr. jest już mniejsza fantastycznie się to sprawdza w praktyce, rewelacyjne do czyszczenia i tańsze niż płytki, natomiast blaty kosztują, ale praktycznie nie widać łączeń i nic nie puchnie, poza tem miałam strasznie krzywą ścianę, po prawej stronie blat ma 60 cm a na końcu 75, także szerokość też dla nich nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 22.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dobr watek a zapomniany. Upne bo sam zainteresowany jestem na jakie firmy warto zwrocic uwage a jeki omijac. Moze ktos pociagnie dalej. W koncu tyle kuchni na forum ze oczoplasu idzie dostac. To blaty pewnie tez w tych waszych cudenkach macie. Prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 23.01.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Czyli jak ? Mam rozumiec ze blatow nikt w kuchniach nie posiada, tak ? ? To ja moze tak konkretnie powiem ze mnie na ten przyklad to chodzi o wersje najtansza czyli laminaty. Zadne kamienie bo nie lubie. Drewno tez nie bardzo bo mi sie nie chce olejowac. Moze ktos jednak bedzie na tyle radosnie nastawiony do pomocy ze zagladajac tu postanowi cos napisac ? Chyba ze jest jakis watek o blatach w ktorym jest juz duzo informacji i ewentualne zadowolenie lub niezadowolenie z roznych firm i produktow.... w tym wypadku poprosze pieknie i sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts