Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Spartanko wpadnij do mnie - ja już mieszkam, a to tylko rzut beretem od malegosmona - za laskiem na jej miniaturkowych zdjęciach.

O...to odwiedze obie moze za jednym razem, co?

Monika - i nie wykrecisz sie, ze musi byc podloga, ze tance....i tak przyjade :-)

Mnie nie musisz przekonywać, ja bym tam już chciała spać :-)

A ja chcę mieć przed wielkim śniegiem dach nad głową :D Teraz jesteśmy na etapie wyboru klinkieru na kominy. Trudna sprawa :roll:

Fajnie, że macie już ścianki działowe-od razu widać, gdzie w przyszłości będą stały mebelki :D Sądzę, że Twój plan jest bardzo rozsądny, bo po co pięciolatkowi czy trzylatce osobne pokoje?

Lilan, ja też chcę mieć dach przed wielkim śniegiem... Mamy zamówionych dekarzy na 12go grudnia, mam nadzieję, że... wszystko pójdzie ok do tej pory. Mamy porobione zapasy, oby się nie wyczerpały...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia

wielu głębokich i radosnych przeżyć,

wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości

oraz błogosławieństwa Bożego

w każdym dniu nadchodzącego Roku

http://img387.imageshack.us/img387/9355/uuuuuo5.gif

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!

Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami :cry:

Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu.

Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej.

Pzdr,

Maciek

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!

Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami :cry:

Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu.

Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej.

Pzdr,

Maciek

Maćku, załóż dziennki :-) Przejadę się zobaczyć gdzie się budujesz, na googlach widać faktycznie sam róg pusty - tam właśnie?

My się zaparliśmy, żeby wszystko szło sprawnie, okna wybierałam już w listopadzie, polecam firmę budmor, możesz się i powołać na mnie, pan Michał sam do mnie napisał i BAAARDZO nas przekonał do firmy, profili i okien podejściem plus fachowością i doradztwem. Teraz niestety mrozy nas przystopowały - nie spodziewaliśmy się takiej zimy :-)

Pięknie będzie za rok, ale parapetówy w czerwcu chyba jednak nie damy rady...

Napisz cos więcej o swoim domku.

dziennik jest, tylko nie tu -> P.W.

Dobrze wygooglane, ale na zumi nowsze zdjęcie, już z sąsiadem moim najbliższym, jedynym 8)

A okna już mam zamówione, zapłacone, tylko czekać.

Póki co mam plan na koniec wakacji, ale pewnie późna jesień z tego wyjdzie.

• 1 month później...
Witaj .. dawno nie zaglądałam a tu proszę.. idziecie równym tempem.. brawo.. :D

a najmłodszy już jaki duuży :D

No duży, duży i dosłownie i w przenośni ;-)

Fajnie że wpadłaś :-))) Stęskniłam się za gośćmi!

A u ciebie równiez pięknie - u mnie nie widać, ale w domu też schnie :-D

• 2 weeks później...

Widzę, że słońce naładowało optymistycznie uczestników wycieczek..dzieci masz prześliczne..:D

kafle w przedpokoju u mamy naprawdę ładne..

o mały włos miałabym podobne do tych z salonu..ale ostatecznie kolor będzie tylko zbliżony..będą leżeć w kuchni..już niebawem...:lol:

a działka ślicznie prezentuje się z wyrównanym terenem..wiem jak to cieszy, bo sama walczę z wyrównywaniem działki :wink:

• 3 months później...
  • 11 months później...
  • 4 weeks później...
Ooooooo

inwestorki mieszkającej nie ma, ale gdyby zajrzała to gratuluję domku i fajnych dzieciaczków.

pozdrawiam

Hej,

Dziękuję za miłe słowa :-) Fakt, wypadłam z rytmu, ale szykuje silka fajnych ujęć... Zaraz coś dodam, żeby nie było, że stanacja...

• 2 weeks później...