malysmon 21.10.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Spartanko wpadnij do mnie - ja już mieszkam, a to tylko rzut beretem od malegosmona - za laskiem na jej miniaturkowych zdjęciach. O...to odwiedze obie moze za jednym razem, co? Monika - i nie wykrecisz sie, ze musi byc podloga, ze tance....i tak przyjade Mnie nie musisz przekonywać, ja bym tam już chciała spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A ja chcę mieć przed wielkim śniegiem dach nad głową Teraz jesteśmy na etapie wyboru klinkieru na kominy. Trudna sprawa Fajnie, że macie już ścianki działowe-od razu widać, gdzie w przyszłości będą stały mebelki Sądzę, że Twój plan jest bardzo rozsądny, bo po co pięciolatkowi czy trzylatce osobne pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 24.10.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Lilan, ja też chcę mieć dach przed wielkim śniegiem... Mamy zamówionych dekarzy na 12go grudnia, mam nadzieję, że... wszystko pójdzie ok do tej pory. Mamy porobione zapasy, oby się nie wyczerpały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 24.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witam.ogrzewanie; z kominka podlogowe, czy grzejniki tez moze grzacpozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.11.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Gratuluję pierwszego zajączka Malysmon, a gdzie obiecane fotki? Czekam i czekam, a tu nic Zamierzacie teraz robić dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzeniawielu głębokich i radosnych przeżyć,wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radościoraz błogosławieństwa Bożegow każdym dniu nadchodzącego Rokuhttp://img387.imageshack.us/img387/9355/uuuuuo5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Fajny domek będzie, szkoda, że fotki takie małe, nie widać szczegółów. Chętnie obejrzałabym coś więcej... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abigor 22.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów! Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu. Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 22.02.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów! Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu. Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej. Pzdr, Maciek Maćku, załóż dziennki Przejadę się zobaczyć gdzie się budujesz, na googlach widać faktycznie sam róg pusty - tam właśnie? My się zaparliśmy, żeby wszystko szło sprawnie, okna wybierałam już w listopadzie, polecam firmę budmor, możesz się i powołać na mnie, pan Michał sam do mnie napisał i BAAARDZO nas przekonał do firmy, profili i okien podejściem plus fachowością i doradztwem. Teraz niestety mrozy nas przystopowały - nie spodziewaliśmy się takiej zimy Pięknie będzie za rok, ale parapetówy w czerwcu chyba jednak nie damy rady... Napisz cos więcej o swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abigor 22.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dziennik jest, tylko nie tu -> P.W. Dobrze wygooglane, ale na zumi nowsze zdjęcie, już z sąsiadem moim najbliższym, jedynym A okna już mam zamówione, zapłacone, tylko czekać. Póki co mam plan na koniec wakacji, ale pewnie późna jesień z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 23.02.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Piękny domek. My myśleliśmy też o wakacjach, ale tak mi się widzi, że będzie koniec - najgorzej z wykońcżeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 10.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witaj .. dawno nie zaglądałam a tu proszę.. idziecie równym tempem.. brawo.. a najmłodszy już jaki duuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 11.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witaj .. dawno nie zaglądałam a tu proszę.. idziecie równym tempem.. brawo.. a najmłodszy już jaki duuży No duży, duży i dosłownie i w przenośni Fajnie że wpadłaś )) Stęskniłam się za gośćmi! A u ciebie równiez pięknie - u mnie nie widać, ale w domu też schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 26.04.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Widzę, że słońce naładowało optymistycznie uczestników wycieczek..dzieci masz prześliczne.. kafle w przedpokoju u mamy naprawdę ładne.. o mały włos miałabym podobne do tych z salonu..ale ostatecznie kolor będzie tylko zbliżony..będą leżeć w kuchni..już niebawem... a działka ślicznie prezentuje się z wyrównanym terenem..wiem jak to cieszy, bo sama walczę z wyrównywaniem działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Monika - napisz jak sie mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.07.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Oooooooinwestorki mieszkającej nie ma, ale gdyby zajrzała to gratuluję domku i fajnych dzieciaczków.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 18.08.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ooooooo inwestorki mieszkającej nie ma, ale gdyby zajrzała to gratuluję domku i fajnych dzieciaczków. pozdrawiam Hej, Dziękuję za miłe słowa Fakt, wypadłam z rytmu, ale szykuje silka fajnych ujęć... Zaraz coś dodam, żeby nie było, że stanacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 30.08.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Straszne widzę błędy robię - wybaczcie proszę, wszystko z pośpiechu niesamowitego, takim całe moje życie jest spowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Błędy z pośpiechu są wybaczone Dom na głowie znam, wrażenie niesamowite . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts