Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Moniki i Marcina - nasza wersja Miry

malysmon

Recommended Posts

Spartanko wpadnij do mnie - ja już mieszkam, a to tylko rzut beretem od malegosmona - za laskiem na jej miniaturkowych zdjęciach.

O...to odwiedze obie moze za jednym razem, co?

Monika - i nie wykrecisz sie, ze musi byc podloga, ze tance....i tak przyjade :-)

Mnie nie musisz przekonywać, ja bym tam już chciała spać :-)

A ja chcę mieć przed wielkim śniegiem dach nad głową :D Teraz jesteśmy na etapie wyboru klinkieru na kominy. Trudna sprawa :roll:

Fajnie, że macie już ścianki działowe-od razu widać, gdzie w przyszłości będą stały mebelki :D Sądzę, że Twój plan jest bardzo rozsądny, bo po co pięciolatkowi czy trzylatce osobne pokoje?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!

Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami :cry:

Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu.

Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej.

Pzdr,

Maciek

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!

Coś strasznie zasypało nam to Kiełpino, ja stoję z pracami :cry:

Rozpoczęliśmy budowę w podobnym terminie, myślałem, że szybko mi idzie, a tu widzę, że wcale nie. Aktualnie czekam na zamówione okna i bawię się konfigurowaniem alarmu.

Jakby co to można mnie znaleźć na rogu Goplańskiej i Węsierskiej.

Pzdr,

Maciek

Maćku, załóż dziennki :-) Przejadę się zobaczyć gdzie się budujesz, na googlach widać faktycznie sam róg pusty - tam właśnie?

My się zaparliśmy, żeby wszystko szło sprawnie, okna wybierałam już w listopadzie, polecam firmę budmor, możesz się i powołać na mnie, pan Michał sam do mnie napisał i BAAARDZO nas przekonał do firmy, profili i okien podejściem plus fachowością i doradztwem. Teraz niestety mrozy nas przystopowały - nie spodziewaliśmy się takiej zimy :-)

Pięknie będzie za rok, ale parapetówy w czerwcu chyba jednak nie damy rady...

Napisz cos więcej o swoim domku.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Widzę, że słońce naładowało optymistycznie uczestników wycieczek..dzieci masz prześliczne..:D

kafle w przedpokoju u mamy naprawdę ładne..

o mały włos miałabym podobne do tych z salonu..ale ostatecznie kolor będzie tylko zbliżony..będą leżeć w kuchni..już niebawem...:lol:

a działka ślicznie prezentuje się z wyrównanym terenem..wiem jak to cieszy, bo sama walczę z wyrównywaniem działki :wink:

• 3 months później...
  • 11 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...