Ew-ka 20.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 od grudnia zmieniłam odżywke z allesandro NailSpa Control z biotyną mozna kupic w sklepach ,ktore maja kosmetyki Alessandro ....podobne działanie jak Nail Tek ale ....podobna ta dobrze dziala na skórki czyli ich nie wysusza Nie wiem czy to prawda ,ale paznokcie nadal twarde ....nakładam odżywkę 2x w tygodniu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/204/12955.jpg opis -Odżywka utwardzająca dla paznokci łamliwych i rozdwajających się. Wyrównuje niedobór substancji odżywczych w paznokciach, a witamina urody biotyna dba o ich stabilny porost. Olejek z dzikiej róży dzięki zawartości dużej ilości nienasyconych kwasów tłuszczowych reguluje gospodarkę tłuszczową paznokci i zapobiega utracie dobroczynnej wilgoci. Aromaterapia na bazie biotyny i róży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 09.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja z kolei mam problem z żółknięciem paznokci. Ciemnych lakierów nie uzywam, raczej bezbawne lub do frenchu. Żółkną od połowy płytki do jej zakończenia (końca palca). I nie znalazłam nigdzie odpowiedzi skąd to wynika. Do lekarza nie idę bo nie jest to na tyle uciążliwe, jakoś sobie radzę innymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 09.03.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja stosuje leczniczą odżywkę Si-NAILS do pielęgnacji paznokci i jestem bardzo zadowolona . Odżywka chroni, wzmacnia i odbudowuje płytkę paznokci. Umożliwia ona pełną odbudowę i wygładzenie struktury płytki paznokcia. http://www.kasztanowa.pl/allegro/auriga%20si%20nail.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja z kolei mam problem z żółknięciem paznokci. Ciemnych lakierów nie uzywam, raczej bezbawne lub do frenchu. Żółkną od połowy płytki do jej zakończenia (końca palca). I nie znalazłam nigdzie odpowiedzi skąd to wynika. Do lekarza nie idę bo nie jest to na tyle uciążliwe, jakoś sobie radzę innymi sposobami. A palisz papierosy??jak tak to już znasz przyczynę Może wypróbuj lakier z inglota wybielający płytke paznokciową.Używam i jestem zadowolona,fajnie wygląda na frenchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 10.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie, nie palę Ale wypróbuję ten lakier wybielający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oto on http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Polecam - i każada profesjonalna manicurzystka (tak myślę) ja stosuję od kilku lat ( jak jeszcze nie były na naszym rynku) http://www.nailtek.pl/ntochronne.html należy dobrać pod kątem swojego problemu płytki paznokciowej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 teraz wracaja powoli do normy - moje też, po budowie. Mi pomogły drożdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
classico_girl 31.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 kupcie sobie dziewczyny Onozis zamiast tych wszystkich lakierów i odżywek. cenowo wyjdzie wam na to samo, a po takiej kuracji od środka paznokcie się zrobią zdrowe i mocne, bo to wszystko kwestia braku aminokwasów, których nam dieta nie zapewnia. wiem co mówie, bo miałam straszny problem z paznokciami, a teraz jest już super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A ja polecam podgrzaną oliwę. Kilka lat temu zrobiłam sobie taką kurację i od tego momentu mam twarde paznokcie, które rozdwajają się raz na półtora miesiąca, po długotrwałych pracach domowych. Podgrzać oliwę do takiej temperatury, którą można wytrzymać. Moczyć 10 minut, potem wetrzeć w paznokcie i .............powodzenia. Naprawdę skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 06.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziewczyny może mi coś doradzicie. Zawsze miałam słabe, cienkie paznokcie a już paznokieć z kciuka jednej ręki, to rozdwaja mi się non stop. Ja tak mam z kciukiem prawej ręki, czesto sie rozdwajał i obcięcie pomagało tylko wtedy, gdy całą częśc "rozdwajającą się" odcięłam, inaczej "szło dalej". Niedawno odkryłam tejemnicę - własnie tym kciukiem czesto cos zdrapuję, wydłubuję, podważam, odrywam. Po prostu jest najbardziej narażony na uszkodzenia mechaniczne. Taa... kiedys nawet śrubke próbowałam nim odkręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts