Julita2 24.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Czy ktoś porównywał ceny i jakość tych kuchni np na podstawie konkretnego projektu? Przeczytałam co nieco na forum, ale to stare wątki. Muszę się zdecydować, pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 24.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czesto wchodze na strone tego producenta, bo jako nieliczni nie ukrywaja swoich prac gotowych a chetnie pokazuja swoje realizacjie, co jest zrodlem inspiracji dla wielu klientow Ikea ostatnio mnie zniechecila, bowiem w punkcie konsultacji okazalo sie ze pracownicy nie wykonuja juz wizualizacji na miejscu- pomagaja co prawda gdy sie usiadzie i sam zacznie projektowac swoja kuchnie. ja niestety musialam zrezygnowac z kuchni ikea bowiem okazalo sie , ze mam 8 cm do zamaskowania. co do pytania to w chobocie mozna przeslas projekt kuchni oni mailem wycenia. ja jednak zdecydowalam sie na lokalnego producenta- kuchnia z forniru teak- polmat, na dwóch ścianach szkło zamiast glazury, za okapem panel z forniru tekowego ,magic, cargo + pare innych szafek, wysuwany kosz 3 komorowy na smieci, hamulce i jeszcze jakies baiery może nie pomoglam zbyt, ale watek mnie zainteresowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 24.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Czy ktoś porównywał ceny i jakość tych kuchni np na podstawie konkretnego projektu? Przeczytałam co nieco na forum, ale to stare wątki. Muszę się zdecydować, pomóżcie proszę. W poprzednim mieszkaniu miałam kuchnie z Chobotu, teraz - w domu - mam z ikei. Mój wybór do domu był podyktowany wzlędami finansowymi - pierwotnie planowałam z litego drewna - własnie z chobotu - dębową. Ostatecznie skonczylo się na ikeowskiej kuchni z dębwym blatem spowalniacze rulez! Co do kuchni w poprzednim mieszkaniu - używałam ją przez 6 lat i nie miałam z nią żadnych problemów. Panowie montujący kuchnię ostawiali po sobie super porządek. Teraz w domu z Chobotu mam drzwi w dębowym fornirze z regulowanymi opaskami, sa sliczne i solidnie wykonane, a cenowo wyszlo podobnie do pol-skone czy porta, a jakosc zupelnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 24.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Oprócz Chobotu i Ikei jest jeszcze kilka innych firm robiących porządne kuchnie w dobre cenie i radzę się porozglądać, bo to chyba nie jedyny wybór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 24.09.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zaproponujesz coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 25.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Proponuję najpierw poszperac w tych 2 tematach: http://forum.muratordom.pl/ile-kosztowaly-wasze-kuchnie,t130368.htm http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089.htm Forumowicze piszą skąd mają kuchnie, ile ich ta przyjemność kosztowała i od razu zdjęcia można zobaczyć. Ja osobiście polecam firmę, do której link mam zamieszczony poniżej. Za jakiś tydzień, dwa już u mnie ich kuchnia stanie więc porobię zdjęcia i pokażę Ale to oczywiste, ze ich polecam bo to zaprzyjaźniona firma:) Dlatego proponuję poszperać w powyższych wątkach:) Firma Atlas tez nie jest jakaś masakrycznie droga, a chyba ładne kuchnie robią Powodzenia w szukaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 25.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Zaproponujesz coś konkretnego? Jasne dobra zniżkie na mebelki wycenkę gratis itp. No i serdecznie zapraszam na zwiedzenie expozycji naprawde warto Możemy umówić sie na spotkanie i pogadac przy kawce o Twojej kuchni ,jakby co to pisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 27.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nie da sie porównać firmy chobot do ikei.To tak jakby mercedesa porównać do malucha.Wiem bo wykonuje kuchnie z firmy chobot.Jest to jedna z największych fabryk formatek.A trwałość,solidność,jakość i funkcjonalność kuchni zależy od portfela.W ikei pracują moi koledzy i montują kuchnie u klienta, znam ich zdanie na temat tychmebli i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 30.09.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nie no troche przegiales.. nawet nie bylam tego swiadoma, ze w mojej poprzedniej kuchni stal mercedes Szczerze - takie posty nie sluza firmie Chobot, "kazda myszka swoj ogonek chwali"... a czy Chobot daje 25 lat gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 30.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no jeszcze zależy kto ją składał jaki materiał został zastosowany.Ja na te kuchnie daje dożywotnią gwarancje.Składam je sam osobiście i projektuje.Używam do tego osprzętu najlepszej klasy niemieckiej.A wiem co muwią na temat kuchni ikea z resztą nie jedną już ratowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 O widzę Chobot na Bartyckiej - muszę sie wybrać. Projekt w zasadzie mam , wizję w zasadzie mam - co jeszcze potrzebuję ( oprócz szafy pieniędzy ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 30.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 O widzę Chobot na Bartyckiej - muszę sie wybrać. Projekt w zasadzie mam , wizję w zasadzie mam - co jeszcze potrzebuję ( oprócz szafy pieniędzy ) ? eee juz nie przesadzaj z ta szafą z pieniędzmi dla kazdego cos miłego Pierś do przodu ładny uśmiech i będzie dobrze jakby co to powołaj sie na mnie (Andrzej ) no chyba że od razu do fabryki więcej mozna zobaczyć no i przy okazji bysmy sie poznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 O widzę Chobot na Bartyckiej - muszę sie wybrać. Projekt w zasadzie mam , wizję w zasadzie mam - co jeszcze potrzebuję ( oprócz szafy pieniędzy ) ? eee juz nie przesadzaj z ta szafą z pieniędzmi dla kazdego cos miłego Pierś do przodu ładny uśmiech i będzie dobrze jakby co to powołaj sie na mnie (Andrzej ) no chyba że od razu do fabryki wjęcej mozna zobaczyć no i przy okazji bysmy sie poznali Jessssooooo jak ja lubię fabryki :) Wszelkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 01.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jasne dobra zniżkie na mebelki wycenkę gratis itp. No i serdecznie zapraszam na zwiedzenie expozycji naprawde warto Możemy umówić sie na spotkanie i pogadac przy kawce o Twojej kuchni ,jakby co to pisz [email protected] Mhhh... to ciekawe. Moje doświadczenia z Chobotem są zgoła odmienne. Nie polecam - straciliśmy tylko swój czas i pieniędze na wycieczkę do Chobotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 01.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Mhhh... to ciekawe. Moje doświadczenia z Chobotem są zgoła odmienne. Nie polecam - straciliśmy tylko swój czas i pieniędze na wycieczkę do Chobotu. niestety z przykrością musze stwierdzić, ze mam takie same zdanie po wizycie w Chobocie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 01.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A mogę wiedzieć dlaczego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 01.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 i ja bym sie z chęcią dowiedział? Co może być złego w jednej z największych fabryk mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 01.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 i ja bym sie z chęcią dowiedział? Co może być złego w jednej z największych fabryk mebli. do fabryki nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, a jedynie do małokomunikatywnej obsługi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 01.10.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 O widzę Chobot na Bartyckiej - muszę sie wybrać. Projekt w zasadzie mam , wizję w zasadzie mam - co jeszcze potrzebuję ( oprócz szafy pieniędzy ) ? Nie no możesz sobie kupić w ikei albo na jakimś pobliskim bazarku, są takie gotowe a i przy tym dość wygodne bo co rok będziesz zmieniał i wtedy będziesz sobie robił każdą inna, doświadczenie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 01.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 O widzę Chobot na Bartyckiej - muszę sie wybrać. Projekt w zasadzie mam , wizję w zasadzie mam - co jeszcze potrzebuję ( oprócz szafy pieniędzy ) ? Nie no możesz sobie kupić w ikei albo na jakimś pobliskim bazarku, są takie gotowe a i przy tym dość wygodne bo co rok będziesz zmieniał i wtedy będziesz sobie robił każdą inna, doświadczenie będzie. Ja może nie na temat ale może zmylił Cię nick Nefer- to piękna kobieta jest no i zle ją oceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts