Marek111 08.10.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam,Bardzo proszę o namiary na sprawdzonę ekipę do wykonania kotłowni, instalacji c.o. i wodno-kanalizacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endrju 08.10.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam Po pirwsze jaka kotłownia, jaka instalacja c.o i jaka instalacja wodna ( system) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek111 09.10.2003 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 kotłownia gazowa (gaz ze zbiornika). Na częsci powierzchni (ok. 35 m2) ma byc podlogówka, reszta grzejnikowa. Hhmm, co do pozostałych rzeczy to nie wiem - poszukuję kogos kto potrafi doradzić, wyjasnić Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Wojt 09.10.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Miałem dwie ekipy hydraulików: Pierwsza sie rozsypała (szef poszedł do pierdla za kradzieże-na szczęście nie u mnie)Druga po 3/4 roboty w czerwcu poszła na jedno piwko i do tej pory jeszcze pije. Reszte kończyłem z kolegą (kanaliza) i na pewno sobie wyobrażacie, jakiego stracha miałem kiedy piec serwisant uruchamiał ALE wszystko OK Ale najgorsze to było, że te ekipy były gorąco polecane przez znajomych.Tak więc ja już nikomu, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Poszukaj nahttp://pl.vaillant.com/search_installer.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts