C3PO 24.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam... Właśnie kupuje projekt W-49.12a i z duszą na ramieniu zabieram się za jego realizacje. Mam nadzieje ze przypadnie on do gustu nie tylko mnie :) Wiem, że bliżniaczy projekt W-49.12 ma wielu miłośników, których serdecznie pozdrawiam i dziekuje za wiele cennych informacji... jednak co swój temat to swój :) Czekam więc na oczarowanych projektem W-49.12a... i mam nadzieję że razem uda nam się postawić wiechy na naszych domkach... Pozdrawiam... PS. Zapomniałbym o linku do tej ślicznotki: http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w4912a.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C3PO 26.09.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Naprawdę jestem sam... "CIEMNOŚĆ WIDZĘ... WIDZĘ CIEMNOŚĆ" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 26.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 haha nie Ty jeden widzisz ciemność, ja też pytałam o swój wybrany projekt i tez nikt nie odpowiedział Mi się projekt podoba, trochę wąska kuchnia i u góry łazienka średnia, bo dłuższa ściana cała pod skosem. A może, jak nie potrzebny CI pokój nad garażem, połączyć łazienkę ze strychem, tym sposobem o hol zwiększy się łazienka i będzie odrazu z przejściem do suszarnio-pralni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C3PO 26.09.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Prace nad projektem są w toku... bedzie sporo zmian... Panowanie nad pokojem nad garażem objął już syn... bedzie tam tłukł na perkusji...A ty jaki projek wybrałaś... może coś podobnego ???Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 26.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aaa no jak syn już pokój zajął to nie ma co, jest jego Mi się podoba Benita. Jest to nowość, nikt niestety jeszcze nie buduje. http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=50&more=wnetrza&nazwa_projektu=%20BENITA-nowo%B6%E6&autor=Pawe%B3%20Pi%B1tka pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 26.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aaaa ze zmian pustka będzie zamurowana na suszarnio-pralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts