altkomp 08.10.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Mam zamiar w niedlugim czasie wziasc sie za barieke nad schodami jak i porecze do schodow.Prosze o uwagi jak sie za to wziasc aby nie popelnic jakiegos bledu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 08.10.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Przede wszystkim zastanowić się nad wnoszeniem dużych mebli po założeniu poręczy - czy będzie możliwe ?Jeżeli przewidujemy trudności, należy zainstalować poręcze/barierki demontowalne, co nieco zwiększy ich koszt i ograniczy wybór ich rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altkomp 08.10.2003 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Co do wnoszenia duzych mebli to nie ma problemu to to pojdzie na gore bedzie w czesciachA jak sie cos duzegi trafi to przez balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baal 11.10.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 a tak na marginesie to czy nie znacie jakiejs ekipy w Łodzi która po przystepnej cenie zamontowala by mi barierki metalowej ze szklanym wypelnieniem. udalo mi sie dotrzec do jednej ale ci zabili mnie cena - 700,- PLN za metr bierzacy balustradki i 400,- PLN za porecz, nawet nie pytalem ich czy brutto czy netto tylko pogonilem. a teraz wydaje mi sie ze bede sie musial z nimi przeprosic bo fahury trzymaja ceny (nie wiem moze jakas zmowa wykonawcow). wychodzi na to ze balustradka wraz z poreczami bedzie kosztowac mnie 5000,- a same panele ok 4500,- nieżle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts