matylda1977 25.09.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Moze dzisiaj ktoś posłuży doba radą? Co z moimi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matylda1977 25.09.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzięki moderatorze, że mnie tu wygnałeś, tu mi nikt nie pomoże bo nikogo tu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 26.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Matylda nie pękaj nie znajdzie we Wrocławiu żaden prawdziwy mężczyzna jeśli palnik gazowy odpada to może zainwestuj parę złotych w opalarkę w markecie kupisz za parę złotych i moze efekt bedzie podobny... no pomógł bym sam ale daleko troszkę do Wrocka mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matylda1977 26.09.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Matylda nie pękaj nie znajdzie we Wrocławiu żaden prawdziwy mężczyzna jeśli palnik gazowy odpada to może zainwestuj parę złotych w opalarkę w markecie kupisz za parę złotych i moze efekt bedzie podobny... no pomógł bym sam ale daleko troszkę do Wrocka mam Dzieki, to miło z Twojej strony, że się przejąłeś ale zaczynam się poddawać i chyba położę te panele na tym syfie. To tak trzyma, że nie sądzę, żeby ta opalarka pomogła bo to jest budapren albo coś jeszcze gorszego nawet jak się uda oderwać płytki to i tak ten posrany klej zostanie a póżniej jeszcze będą dziury. Mam cieńką podłogę i jak się będę mocno upierać to wpadnę do sąsiada przy kuciu. Chyba po prostu spasuję ale bardzo mi to humor psuje Wogóle mam przed sobą ogrom roboty a dłubanie w tych płykach chyba mi bardzo wydłuży postęp prac. Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin2 14.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Matylda próbowałaś szlifierką kątową? Mozna pod kątem wprowadzać tarczę pod płytki. Na pewno trochę zniszczy się podłoże, ale skoro i tak zakryjesz panelami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts