zaj 24.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam Mam w mieszkaniu przeswity we framugach w wysokości 237cm, zatem potrzebuję odpowiednio wysokich drzwi wewnętrznych. Czy ktoś może mi polecić zakłady gdzie takie drzwi wykonują, nie boją się takich zleceń. Aha i zaznaczam, że ten zabieg był celowy, zatem nie jestem zainteresowany zabudową prześwitów do standardowej wysokości z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 24.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a jakie wojewodztwo cie interesuje, chyba ze zamierzasz zaplacic za transport przez pol Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaj 24.09.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 trafne!Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 24.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 stolarstwo syguda z warszawy robi takze drzwi wysokie, nawet takie do sufitu samego. sa przy tym naprawde perfekcjonistami. trzykrotnie juz z nimi wspolpracowalam i zawsze idealnie. przykladowa cena - drzwi w fornirze wenge, 6 szklen nieprzeziernych, futryna regulowana z opaskami, bezprzylgowe, schowane zawiasy, klamka z nierdzewki - od 2,0 do 2,2 tys. zl - w zaleznosci od ilosci zamawianych skrzydel. polecam! 663 035 588 lub 22 691 13 53 maja stanowisko na bartyckiej 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaj 24.09.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wielkie dzięki - pozytywna rekomendacja jest b ważna. Jutro do nich zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 25.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 W PORCIE jest cos takiego jak oscieznica z zespolonym naswietlem, czyli skrzydlo standardowej wysokosci, a otwor montazowy wypelniony oscieznica z doswietleniem u gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talent. 26.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, Nie sprecyzował Pan o jaką technologię wykonania chodzi. Ale jeżeli mają to być drzwi drewniane, zapraszam na moją stronę. Sama wysokość nie jest problemem. Standardowe zawiasy drzwiowe dopuszczają wysokość 2.400. Ważne przy tym by drzwi nie były zbyt wąskie, by nie straciły swojej proporcji. Po podaniu przez Pana wzoru i meteriału będziemy w stanie pomóc atrakcyjną ofertą. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts