Włodek W. 24.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 CO TO ZA HYDPARK JEZELI DZIAŁA CENZURA I LIKWIDUJE POSTY NAPOCZĄTEK PRZENOSI I POTEM KASUJE ZGLASZAM PROTES PUBLICZNIE ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ MOZNA BYŁO PRZYNAJMIEJ POGADAĆ TERAZ ZAMYKAJĄ USTA FORUMOWICZOM PRAWDA JEST NIE WYGODNA KIJ ZAWSZE MA DWA KOŃCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Protestuj sobie , masz prawo.Mnie nie przeszkadza , że taki głupi wątek został zlikwidowany.Za komuny to akurat cenzura była. Prawdziwa.Widocznie albo jesteś zbyt młody i niedouczony albo ci pamięć szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.09.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Goni_Mnie_Peleton .W/ g Ciebie zamordowanie3000 ludzi to głupi wątek. Protest mogę złożyć na berdyczów to prawda. Byli cenzorzy gdzie oni sa . Czy mogą patrzec w lustro ? J. Paweł II powiedział ,,Prawda nas wyzwoli" Nie bać sie prawdy .Spokojnie sie spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Prawda jest " niewygodna" - jeden wyraz Nie wiedzialam, ze istnieja watki " glupie" i ' madre " a cenzury nie lubie . Poza tym sama nazwa " Hyde' w tradycji anglosaskiej pozwala na wyrazanie pogladow chocby najbardziej kontrowersyjnych. " Berdyczow " - z duzej litery - to nazwa miejscowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to przy okazji wyjasnij dlaczego O i F ? co do cenzury, to cóż, czasami czegoś trzeba się bać,tak dla zdrowotnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 lump praski Jak człowiek sie wkurzy na ....to czy z małej czy z dużej litery nie ma znaczenia .Nie umniejszając dla danego miasta. Cenzura była i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.09.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 O tak ? ? To jeszcze wcale nie znaczy, ze mam sie z nia zgadzac - cenzura jest zla rzecza szczegolnie w Hyde Parku - gdzie jak sama nazwa wskazuje przewiduje sie kontrowersyjne wypowiedzi. Co to za zniewolenie umyslu przy tendencji do teorii spiskowych . Fasssssscynujaca kombinacja, jak slowo daje . Berdyczow to nie bylo chyba miasto tylko jakas kompletna dziura - nie wiem czy mialo prawa miejskie. No i tego.....pewno bylo zamieszkane przez wybuchowa mieszanke roznych mniejszosci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 proponuje lumpie więcej tych uśmieszków, mniej tekstu, będzie ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 pewnie... znowu jakaś ciota naskarżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Widocznie albo jesteś zbyt młody i niedouczony albo ci pamięć szwankuje. Gdzieś... tam wpisałeś , że jesteś lekko po 30-stce więc - co Ty tam możesz pamiętać P.S. Pamiętasz Gamoniu - jak wypisywałeś - że nie odpowiadasz na posty selima ...kupa śmiechu była co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 J. Paweł II powiedział ,,Prawda nas wyzwoli" Ktos inny powiedzial to duuuuzo wczesniej . Doczytaj i popij tych ziolek swoich . Na spokojnosc jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 25.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gdzieś... tam wpisałeś , że jesteś lekko po 30-stce więc - co Ty tam możesz pamiętać O, wszystko Głowy Lenina gdzie popadnie, i ocenzurowaną historię współczesną. To nie było znów tak dawno. Ja kończyłam postawówkę w 89 roku i jeszcze mi zdążyli nakłaść do głowy na historii o bohaterskiej Armii Czerwonej. To był chyba ostatni rok, następne roczniki dostawały już inną wersję historii Polski... Ja - rocznik 75 o Katyniu usłyszałam w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.09.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 J. Paweł II powiedział ,,Prawda nas wyzwoli" Ktos inny powiedzial to duuuuzo wczesniej . Doczytaj i popij tych ziolek swoich . Na spokojnosc jak znalazl. Jeżeli nawet ktos powiedział wczesniej, to i tak warto powtarzac. Ziółek tez możesz sie napić, to samo zdrowie . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.09.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ciekaw jestem czym wytłumaczy moderator usuniecie postu o rocznicy WTC.? Posty w stylu BLA BLA BLA pozostają .To świadczy o powadze całego FORUM 8)i Tacy jak my siedzieli i klikali sobie . i czas płynie i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Włodku, złośliwy nie jestem, ale jesli jakieś forum mi nie pasuje, z jakiegoś powodu, to do niego nie zaglądam i nie narzekam. Zdrowiej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.09.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ...jesli jakieś forum mi nie pasuje, z jakiegoś powodu, to do niego nie zaglądam i nie narzekam... A ja się właśnie sam ocenzurowałem Ale to już zupełnie inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Gdzieś... tam wpisałeś , że jesteś lekko po 30-stce więc - co Ty tam możesz pamiętać O, wszystko Głowy Lenina gdzie popadnie, i ocenzurowaną historię współczesną. To nie było znów tak dawno. Ja kończyłam postawówkę w 89 roku i jeszcze mi zdążyli nakłaść do głowy na historii o bohaterskiej Armii Czerwonej. To był chyba ostatni rok, następne roczniki dostawały już inną wersję historii Polski... Ja - rocznik 75 o Katyniu usłyszałam w domu... Ten sam rocznik Stokrotko Żeby wiedzieć jak było za komuny , nie trzeba być wiele starszym. Trzeba tylko chcieć wiedzieć. Nikt nie ma przeciez osobistych wspomnień z bitwy pod Cedynią np , ale jak chce to i wie kto z kim , i kiedy, i dlaczego itp. Mam wrazenie , że niektórzy starsi niż ja "świadkowie komuny" mają skłonności to zbytniego idealizowania tych czasów. Jak się spojrzy na dzisiejsze elity to jednak nachodzi refleksja , że wciąż brak tych z Katynia i Auschwitz , Powstania..... a "komuna swoje dołożyła ( fale emigracji 1968 i po 1981 np)" i rok urodzin -1975 ,wcale nie przeszkadza w tym aby pamiętać. Selimie , też coś tam miałeś doczepione ..... i nie tylko Ty się śmiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Wszystko sie zmienilo i wszystko zostalo sie takie samoo tylko Bareja p o n a d c z a s o w y Och, niech kochana R e d a k c j a mi wybaczy......ach, Najdrozsza R e d a k c j o to sie wiecej nie powtorzy..... to on a mi sie wymsknelo, ale ja kocham R e d a k c j e i potepiam nieodpowiedzialnych osobnikow wykorzystujacych dobroc serca R e d a k c j i , a w ogole parowkowym skrytozercom mowie stanowcze " nie"........... przyjemnie poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.10.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 tomek1950 To nie jest narzekanie tylko stwierdzenie faktu . Ze zmianą forum to masz racje Będzie mniej stresu., nie można podyskutowac o powaznych sprawach. ,które dotyczą nas wszystkich, pozostają ogrody i bla blabla. tam cenzury nima Pozdr PS W miesięczniku Nieznany Świat Nr 10 Jest artykuł O,, Gangsterach W białych kitlach" Jezeli poruszę ten temat .Tez ocenzurują , Tam tez jest o mordowaniu .A cenzura takich tematów nie puszcza . Chyba że nie zauwazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts