przemoch 24.09.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 poszukuje informacji jak taki pokój powinien wyglądać, w internecie znalazłem wymiary w zależności od stoły i dł. kija ale mam dylemat co położyć na podłogę. Planuję stół firmy http://www.lissy.pl/ Jest możliwość kupienia stołu, którego przykrycie stanowi jednocześnie blat do gry w tenis stołowy lub ew. będzie to blat tzw. stołu biesiadnego. Nie chce mieć na podłodze wykładziny, która się może szybko wytrzeć, ani tym bardziej czegoś a la linoleum, a mam wątpliwości jaki kamień zniesie uderzenie spadającej bili ? słyszałem o tzw. płytkach przemysłowych. Kolejnym dylematem jest lampa - najlepiej uniwersalna zapewniająca z jednej strony komfort gry w poola ale do tenisa powinna byc już wyżej umieszczona, poradźcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witaj Kolego, Na podłogę jednak wykładziny typu elastycznego ( jeśli planujesz częste wyrzutki poza stół ), ale trzeba kupić kontraktową a nie domówkę. Mam coś takiego od kilku lat i jest ok. Odradzam kombinacje ze stołem biesiadnym, czy tenisowym, bo to ani wygodnie ( wysokość ) ani elegancko, ani bezpiecznie ( lampy ) Co do lamp to polecam sklep w al. Jerozolimskich na rogu Łopuszańskiej ( chyba nr 200 ), stoisko w głębi, ale nie to ze stołami bilardowymi a kawałek dalej z oświetleniem. Długo mi zeszło zanim znalazłem u nich rzeczywiście solidne ( metalowe klosze - bezpieczne ) lampy ( mam po3ną . Pzdr J Co do firm polecam wik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 26.09.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, Jerzysio o jakim materiale na podgłoge konkretnie pisałeś ? nie bardzo złąpałem o co chodzi. co do stołów to bardzo podobają mi się stoły lissyhttp://www.lissy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 .. co do podłogi to popatrz np. http://www.tarkett.plPzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 29.09.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 witam, byłem pod wskazanym przez Ciebie adresie, i rzeczywiście oświetlenie jest, ale jeszcze bardziej mnie ucieszyło, że stoisko ze stołami bilardowymi jest właśnie firmy lissy, którą wcześniej wskazywałem, mnie podoba się stół Ontario i do niego jest też fajna lampa - wszystko raczej w stylu nowoczesnym. Mam jeszcze wątpliwości jaki rozmiar stołu wybrać 7 czy 8 stóp ? choć skłaniam się raczej za 7 - takie chyba są w wiekszości klubów, 8 raczej sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Jak masz miejsce to bierz jak największy !PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 29.09.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 właśnie mam miejsce na ten 7ft. i to spokojnie na kije min. 1.40. Dla 8ft juz mogłoby być ciasnawo w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts