jawass 08.10.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 czy ktos ma doswiadczenie zwiazane z uzywaniem tego regulatora, czy sprawdza sie ?? To jest regulator ktory steruje kotlem radiowo (t.j. nie ma przewodu laczacego z kotlem) pozdrawiamj.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ja mam od kilku tygodni taki regulator. Jezeli chodzi o brak kabla to rzeczywiscie wygoda. Wszystko dziala ok!! Oddzielnie programujesz przygotowanie cieplej wody i ogrzewanie. Do tego mozna ustawic kilka cykli w ciagu dnia. Tylko jedne co mnie wkurza to brak informacji o pracy kotla. Wiecej funkcji ma regulator VRC390 ale za to ma kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 08.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ja mam VRC390, ale ma tyle funkcji, że jeszcze ich nie opanowałam- ile wam zajęło czasu opanowanie tych wszystkich programowań itp??? Chyba uszczęśliwiłam się nadmiarem bajerów Co prawda jeszcze nie mieszkam z w/w regulatorem- może jak zamieszkam, to się nauczę, ale wczoraj włączyłam już ogrzewanie i złoszczą mnie te wszystkie wyświetlane informacje, bo nie wiem czy są ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Jak jescze nie kupiłeś to instrukcję obsługi znajdziesz tuhttp://pl.vaillant.com/folder.php?folder_default_tree=10002-10325-10415&folder_default_netfolderID=10418 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 mam ten sam problem z nadmiarem info. Też sie pocieszam, że jak już zamieszkam to opanuję to cudo - już widzę jak moja pozycja w domu wzrośnie, bo wątpię, żeby pozostałym domownikom chciało się przechodzić przez instrukcję obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts