śnieżynka 25.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak dotychczas nie znalazłam podobnego wątku a interesuje mnie jaki kolor parapetów zewnętrznych połączylibyście z białymi oknami.Ktos ma może białe czy kremowe,chętnie pooglądam. Zapraszam do wklejania zdjęci parapetów WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 25.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja przy białych oknach będę miała parapety w kolorze dachówki czyli grafitowe (płytka klinkierowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 25.09.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja myślę o kremowej elewacji i do tego jakichś jasnych parapetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 26.09.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 NIKT nie ma jasnych parapetów,ciemnych też nie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 26.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja również mam parapety pod dachówkę (grafit). wydaje mi się, że jasne (białe, kremowe) parapety zewnętrzne byłyby bardzo niepraktyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts