sylwia13 25.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam, mam pytanko jakie macie ustawienie na centralce CTM, chodzi mi o :-POMPA-AUX-VALU-VALUm Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata96 26.09.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hejka też mam kominek ctm z arią.Ustaw pompę poz 1 lampka zielona na 70 powinno byc ok.I staraj się jak najszybciej osiagnac temperature 50 stopni.Reszta wyjsc to zalezy czy z nich korzystasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seblo 26.09.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam,pozwolę sobie na tym wątku zadać swoje pytanie.Czy ktoś z was użytkuje kominek CTM bez zestawy ARIA, np. z przepustnicą otwieraną ręcznie, lub bez przepustnicy?Jakiej firmy centralkę montowaliście wtedy? A może posiadać jeszcze inne rozwiązanie?Pytam, bo postanowiłem zamontować właśnie przepustnicę otwieraną ręcznie i zastanawiam się, jaką centralkę teraz zakupić, bo z tego co wiem, CTM sprzedaje tylko cały zestaw.Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hejka też mam kominek ctm z arią. Ustaw pompę poz 1 lampka zielona na 70 powinno byc ok. I staraj się jak najszybciej osiagnac temperature 50 stopni. Reszta wyjsc to zalezy czy z nich korzystasz Ja mam pompę na 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shao 25.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, mam też arię ustawiłem pompę na 45, VALV na 50 (czyli do tej temperatury nagrzewa mi bufor z wodą użytkową i potem przełącza na centralne)VALVM - i tu się pojawia u mnie problem, bo musiałem ustawić na 52, ewidentnie aria pokazuje mi zaniżoną temperaturę w płaszczu - max około 55 i wtedy to słyszę jak w kominku uruchamia się zabezpieczenie, czyli jest tam duuużo więcej.Jakie maksymalne temperatury pokazuje Wam aria w płaszczu? Czy ktoś miał podobny problem z zaniżoną temperaturą w płaszczu? PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts