madzia.a 25.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Zamówiłam drzwi wenętrzne w kolorze dzikiej gruszy http://www.stolbud.pl/pl/drzwi/768/769 do tych drzwi zamówiłam szybe nr 211, która jest biało-mleczna, nie przeżroczysta. Czy myślicie że ta szyba bedzie pasować? czy może powinnam zamówić mleczną ale bardziej przeżroczysta np. nr 300? http://www.stolbud.pl/pl/oferta/akcesoria/drzwiowe/szyby.htmlBardzo prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 25.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mnie się bardzo taka szyba jak zamówiona przez ciebie (211) podoba. W sumie jest najfajniejsza, taka prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Wybrałabym tą mleczną, wydaje mi się bardziej elegancka ale to przede wszystkim Tobie musi się podobać. Spójrz na to z jeszcze jednej strony - co będzie dla Ciebie praktyczniejsze, wygodniejsze - czy wolisz, żeby z zewnątrz było cokolwiek widać w pokoju (szyba lekko przezroczysta) czy wolisz, żeby widać było tylko czy np. w pokoju świeci się światło - mleczna. Do sypialni na pewno bardziej pasowałaby mi nieprzezroczysta a wtedy do reszty głupio "wsadzać" inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 25.09.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wydaje mi się, ze na zywo szyba nr 211 jest bardziej mleczna- tzn biała. Jeśli chodzi o względy praktyczne to nie ma dla znaczenia, czy będzie coś widać czy nie. Zalezy mi tylko na tym aby drzwi ładnie wyglądały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 25.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ja bym w ogóle nie dała szyb ale to inksza inkszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.09.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wydaje mi się, ze na zywo szyba nr 211 jest bardziej mleczna- tzn biała. Jeśli chodzi o względy praktyczne to nie ma dla znaczenia, czy będzie coś widać czy nie. Zalezy mi tylko na tym aby drzwi ładnie wyglądały! to zamawiaj mleczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 25.09.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no właśnie wczoraj zamówiłam tą mleczną, a teraz drżę z przerażenia, że do drzwi w kolorze dzikiej gruszy mleczne/białe szyby nie będą dobrze wyglądały!!wiem że przy drzwiach w kolorze wenge taki kontrast ładnie wygląda, ale czy przy dzikiej gruszy również?Każda wasza opinia jest dla mnie na wage złota!!! Prosze doradzcie co zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 26.09.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 może ktoś jeszcze się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 26.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Najpierw kliknełam na link i zpośród wszystkich przedstawionych szyb odrazu wybrałam nr.211 choć nie wiedziałam ze to jest własnie ta która Ty również wybrałaś ...bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 26.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Według mnie bardzo dobry wybór i nic już nie zmieniaj jeśli chcesz szyby. Ja osobiście zdecydowałabym się na pełne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts