edusia 08.10.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 A ty co śledzisz kumka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 08.10.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 No cóz... widać tak to już jest że zawiść i chęć szkodzenia innym, których się nie miało okazji poznać, nie mówiąc już o wypróbowaniu ich umiejetności, bierze górę nad zwykłą neutralnością. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek spotkał się z Tobą i niezrozumiałe są dla mnie motywy dla których próbujesz swymi docinkami podważyc moją uczciwośc i umiejętności na tym forum. Na przyszłość jesli bedziesz miał podobne "problemy" pisz na priva i oszczędz innym czytania pustych ,pozbawinych jakiejkolwiek treści postów. Mimo wszystko pozdrawiam. kumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.10.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witaj Kumku! Nie obraziłam Cię w swoich postach i nie zaszkodziłam, pisałam jedynie prawdę z tym się musisz zgodzić, jedyne co Ci mogło zaszkodzić to Edusia, która w 3 lub 4 miejscach napisała jaki jesteś wpaniały, poczekaj aż Cie docenią inni, a wtedy na pewno nie omieszkają podzielić z nami twoją fachowością. Na przyszłość Edusia nie zaczynaj tego samego tematu po raz trzeci, szkoda czasu.Pozdrawiam i mimo wszystko życzę Ci powodzenia.A.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 09.10.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Do Anam. Witam. Odpowiem krótko gdyż to forum nie jest do tego aby prowadzic na nim osobiste dyskusje ani dygresje. Nie zgadzam się jednak na takie przejawy "nadwrażliwości" i czepianie się osób komuś życzliwych w tym wypadku Edusi w stosunku do mnie. NIEPRAWDĄ jest że zrobiła to w 3,4 miejscach na forum - jak to opisałaś. Zrobiła to w 2 i za każdym razem ODPOWIEDNIO to skomentowałaś. Edusia mieszka w Sanoku ja w Warszawie , oboje mamy internet a moja pomoc była w tym przypadku taka jak np. Kasiorka. Uważasz że podziękowanie wyrażone pod moim ogłoszeniem jest wielkim... .wazeliniarstwem? Z przykroscią muszę stwierdzić że całe to zamieszanie wywołała Twoja zgryzliwośc - w tym momencie nieważne czy pod moim czy Edusi adresem. Uważam sprawę za zamknietą . pozdrawiam Cię kumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts