Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No cóz... widać tak to już jest że zawiść i chęć szkodzenia innym, których się nie miało okazji poznać, nie mówiąc już o wypróbowaniu ich umiejetności, bierze górę nad zwykłą neutralnością. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek spotkał się z Tobą i niezrozumiałe są dla mnie motywy dla których próbujesz swymi docinkami podważyc moją uczciwośc i umiejętności na tym forum.

Na przyszłość jesli bedziesz miał podobne "problemy" pisz na priva i oszczędz innym czytania pustych ,pozbawinych jakiejkolwiek treści postów. Mimo wszystko pozdrawiam.

kumek

Witaj Kumku! Nie obraziłam Cię w swoich postach i nie zaszkodziłam, pisałam jedynie prawdę z tym się musisz zgodzić, jedyne co Ci mogło zaszkodzić to Edusia, która w 3 lub 4 miejscach napisała jaki jesteś wpaniały, poczekaj aż Cie docenią inni, a wtedy na pewno nie omieszkają podzielić z nami twoją fachowością. Na przyszłość Edusia nie zaczynaj tego samego tematu po raz trzeci, szkoda czasu.

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę Ci powodzenia.

A.M

Do Anam.

Witam. Odpowiem krótko gdyż to forum nie jest do tego aby prowadzic na nim osobiste dyskusje ani dygresje. Nie zgadzam się jednak na takie przejawy "nadwrażliwości" i czepianie się osób komuś życzliwych w tym wypadku Edusi w stosunku do mnie. NIEPRAWDĄ jest że zrobiła to w 3,4 miejscach na forum - jak to opisałaś. Zrobiła to w 2 i za każdym razem ODPOWIEDNIO to skomentowałaś.

Edusia mieszka w Sanoku ja w Warszawie , oboje mamy internet a moja pomoc była w tym przypadku taka jak np. Kasiorka. Uważasz że podziękowanie wyrażone pod moim ogłoszeniem jest wielkim... .wazeliniarstwem?

Z przykroscią muszę stwierdzić że całe to zamieszanie wywołała Twoja zgryzliwośc - w tym momencie nieważne czy pod moim czy Edusi adresem.

Uważam sprawę za zamknietą .

pozdrawiam Cię kumek