DarioAS 13.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 no, dzień dobry, gdzie ta nasza gospodyni znowu jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 już powoli jestem przepraszam, mocno zajęta byłam.. mam za zadanie teraz myśleć o oknach..co i jak chcę , zwłaszcza te tarasowe..180x220..a ja im dłużej czytam to nie wiem co chcę.. czy ich ceny skoczą po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 To widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Też nie mogę się na okna zdecydować i powoli dostaję zawrotu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Good myrning Moja się cieszyć, że znowu jesteś Na oknach się nie znam, ale jak znam nasz kraj piękny i szeroki, to po nowym roku wszystkie ceny pójdą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 j....mam za zadanie teraz myśleć o oknach..co i jak chcę , zwłaszcza te tarasowe..180x220..a ja im dłużej czytam to nie wiem co chcę.. czy ich ceny skoczą po nowym roku? dobre pytanie.....tez jestem tego ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 rety, jak fajnie Was widzieć treraz czytam taki temat : http://forum.muratordom.pl/post1891012.htm?highlight=okna%20tarasowe#1891012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Noooo, masz zachwostkę... Dużo dobrego czytałam o "Oknoplaście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja mam po zmianach na dole tak:http://images49.fotosik.pl/40/01839671ae0eda34m.jpg i teraz od schodów do ściany i wyjścia na taras mam chyba 1,2m.. wyjście na taras jest dokładnie vis avis wejścia do domu..przelot..jeśli otwierane to tylko na zewnątrz..zmieszczą się do słupów..albo rozsuwane..takie widzę oczami wyobraźni..ale nigdy tak nie miałam i nie wiem jak się spisują w życiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jeśli można i jeśli nie jest za późno: nie rezygnuj z wyjścia na taras przy kuchni! Potwornie upierdliwe jest bieganie przez cały salon z filiżanką kawy na przykład. Sprawdziłam w dwóch domach: jeden ma wyjście przy kuchni, drugi nie ... ja tam nigdy całej kawy nie doniosłam w tym drugim Wiem za to jak się mają drzwi otwierane na zewnątrz i jestem za!! O rzosuwanych nic nie mogę powiedzieć. Z tego co pamiętam Agduś ma rozsuwane, zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja mam po zmianach na dole tak: http://images49.fotosik.pl/40/01839671ae0eda34m.jpg Wow! Olbrzymi ten Twój dworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 szkoda mi tej przesuni ętej ściany na taras. to by bardzo ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dardulko bo nas piątka z mile widzianą dokładką patrząc, że masz też po dwa okna od wejścia w lewo i w prawo, myślałam, że mamy podobnie.. zaraz pójdę obaczyć jak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Irma - ale to jest akurat efekt mojego uporu i wizji.. tak widzę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a to w takim razie nic już nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dardulko bo nas piątka z mile widzianą dokładką jak podoba mi się to, co napisałaś gdybym miała na tyle miejsca, to też myślałabym o dokładce... coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.12.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 tak napisałam, ale chyba strach by mnie obleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 http://fajnegify.blox.pl/resource/psy0068.gif A co!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.12.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dzień diobry Do Świąt tylko tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ach, czyli jednak okna Cię przywiodły do mnie Zgłaszam się, że nadrobiłam dziennik i komentarze, teraz jestem na bieżąco i chętnie do Was przysiądę się przy ognisku. Uwielbiam ogień, mogę patrzeć w niego godzinami. Nie mogę przemilczeć i muszę złożyć słowa uznania. Masz piękne otoczenie wokół dworku, przecudne. Jestem bardzo ciekawa Twoich wizji i pomysłów na wykończenie domu, na pewno będą super. Drzwi wejściowe bardzo mi sie podobają. Powiem Tobie, że zazdroszczę możliwości "budowania wspólnie z budowlańcami", och ja od pół roku juz najchetniej kopałambym, robiła cokolwiek, tylko my nawet nie mamy pozwolenia i mój kochany Guzman mnie ciągle powstrzymuje, a ja jestem w gorącej wodzie kąpana... A poza tym praca, dzieci, lekcje;). Więc jak przyjdzie co do czego to pewnie nie będę miała czasu. I podziwiam Twój spokój, nawet jak czyta się dziennik i komentarze to wyczuwa się w Tobie ciepło i ten klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 I podziwiam Twój spokój, nawet jak czyta się dziennik i komentarze to wyczuwa się w Tobie ciepło i ten klimat... ja też tak czuję, dlatego mi tu fajnie się przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts