Piątka 01.02.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jesteśmy ..koniec lenistwa witamy wszystkich naszych milych Gości po dłuższej nieobecności.. Naleśnik jak ja Ci zazdroszczę widoków , a kwaśnica dobra jak i wszystko, jak czlowiek głodny ..ale najlepsze jedzenie to chyba było w schronisku.. od jutra przystępujemy do intensywnej pracy nad ustalaniem co gdzie w domu i jak..i wezmę sie za dziennik dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Czesc aniolku! Fajnie, ze jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Już nie mogę się doczekać tego co gdzie i jak... będę pilnować Piąteczkowego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 wreszcie gwoździkowo przybijam ....piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 chmmmm a Gospodyni "na kominkach" cze Piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ello za tą cenę Piątka to te drzwi już mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no właśnie..muszę chyba poszukać innych lub zamówić podobne u stolarza..może będzie taniej.. męczę się nad prostym rysowaniem swojej kuchni..zaraz wstawię jak wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak przystalo na artystke, to pomysly z urzadzaniem masz nie tuzinkowe. Ja na razie nie widze tego jak to bedzie, bo mi wyobrazni przestrzennej brak ale wiem na pewno, ze bedzie ladnie. Kolory rozpoznaje a te o ktorych wspominasz podobac mi sie razem i osobno tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Piątko, nisko się kłaniam i pięknie dziękuję za pomoc dla Maćka w leczeniu - Bóg Ci zapłać, dobra kobieto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wszelkie uwagi mile czytane http://images24.fotosik.pl/321/ae435cf91e945584.jpg . Piąteczko, tak się zastanawiam nad tą dodatkową ścianą na tylnym tarasie... Po co ją chcesz??? Masz tam coś konkretnego zaplanowane??? Nie zasłoni ona światła w salonie??? Czy może tam ma być taki kominek zewnętrzny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dardulko kochana, dzięki, że zaglądasz.. ta ściana nie jest dodatkowa, tylko przesunięta..w oryginale dotykała do schodów.. a tak mogę chodzić na około, siedziec na schodach lub pod i wyglądać na cały świat..i chodziło o to by wejście do gabinetu było też z tarasu ..super w lato.. nie jest ciemno..jest super widno naprawdę http://images34.fotosik.pl/369/e75b7d0a2840d901m.jpg http://images41.fotosik.pl/14/28c74b72c81fa448m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No to teraz wszystko jasne Na pewno będzie wszystko w porządku, bo ja myślałam, że będzie 2 ściany Ja zawsze zaglądam do Ciebie, tylko nie zawsze się odzywam Zapomniałam dodać, że wnętrze wydają się ogromniaste i strasznie przestronne, super Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja tę kuchnię widze!!! Super pomysł z tym regałem z przesuwnymi drzwiami!!! Ściana na tarasie to nietuzinkowy pomysł, ale bardzo dobry - miejsce i przestrzeń!! Czy dobrze rozumiem, że po bokach tej ściany będą przeszklenia?? Kominek będzie jeden??? Bo są tam dwie czerwone krechy - długa pośrodku nachodząca na napis "sala kominkowa" i narożna przy wyjściu na taras - domyślam się, że to długie to kominek, ale co to jest ten czerwony kwadrat w rogu??? Piąteczko, ciekawi mnie ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 cieszę się Braza, przyznam się, że ja widziałam w wyobraźni cały czas, ale jak dzis ją maznęłam w corelu to sie trochę podłamałam, wydało mi się nagle sterylnie i szpitalnie..a ja tak chcę, ale nie do końca chcę chcę mieć łatwość utrzymania czystości.. jak się okaże że te szkła to majątek to narazie wezmę kuchnie z bloku..rystykalna, pełne drewno..tylko mała.. kominek jeden dwustronny..na salon i salę kominkową.. ten drugi czerwony to słup, musi podpierac tam .. a przeszkleń tam żadnych nie będzie, gabinet jest, a jakby uryty , zapomniałam powycierac drzwi z oryginału, tego okienka na schodach też.. pod schodami też nic nie chcę budować.. wyjście na taras jest dokładnie w świetle wejścia na wprost.. widac na zdjęciach.. hall jest spory, będzie można siedzieć przy ogniu tu i tam.. pod schodami postawię kanapę czy fotele i stolik..tylko ognia nie będe z kuchni widzieć i to mnie trapi..jakie lustra czy jak? buźki dobranocne idę czytać o łazienkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 aa i coś takiego mamy na forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3058615#3058615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Prz brązach podłogi i dodatkach nie będzie taka sterylna, zobaczysz. Buziaki, czytaj sobie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzięki, wiesz weszłam jeszcze do naszej Pisarki, pokazała nam milusińskich na nartach .. to ja też pomyślałam sobie i jeszcze na dobranoc: http://images31.fotosik.pl/451/eb0948aeede9af6fm.jpg http://images34.fotosik.pl/450/fd1a3b9053c8d276m.jpg http://images36.fotosik.pl/56/b16b4b9d5983cc72m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Hm, nie do końca mogę sobie wyobrazić tę kuchnię, ale na pewno będzie piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cześć Piąteczka, śliczne zdjęcia, a to ostatnie to mnie urzekło normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dziękuję piękny śnieg, prawda? taakie czapy.. a już u nas brudne resztki w mieście ..ale coż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts