DarioAS 03.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a tak wogóle, to co z Twoim tworzeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Piękne zdjęcia, zastanawiam się, czy te czapy nie wylądowały na Waszych głowach tuż po pstryknięciu... Piąteczko, czy Ty chcesz mieć w ogóle wszystkie fronty szklane, czy tylko te drzwi przesuwne od regału??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wyladowały same z siebie tak, tylko te drzwi od regału i blat ..reszta biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Turkusowe szkło i biała reszta ... Piąteczko, może być trochę sterylnie, faktycznie ... ale nie musi. A podłoga, jasna? W ogóle to witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 przylazłam "na kominki" czy TO się odmienia dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 cześć, witajcie dobrego dnia wszystkim GosiaA -nie wiem czy sie odmienia..wszelkie osobiste formy zawsze wskazane ja też chodzę..teraz łazienki oglądam , o kominkach czytam , czy lepiej z płaszczem czy bez... a i chyba Anbudka podczytuję o kominkach..bo mam dylemat..dlaczego te co mi sie podobają są aż tak drogie Braza, kochana..no toż wyżej sama pisałaś po mnie, że ciemny ciepły brąz..ale jeszcze nie znalazłam..może jakieś płytki drewnopodobne DarioS tworzę, tworzę.. zamieszczam do jutra..potem skasuję ale te zdjęcia nie są profesjonalne ten dla łodej, początkującej w architekturze: i dla tych co myślą, czy warto zwiać z miasta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ... a czemu chcesz skasować takie ładne prace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nie skasować, tylko zdjąć z wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 gwoździe są ostre ... ... ale czasami są i tępe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja się na malarstwie nie znam, ale bardzo podobają mi się kolory ... w tej architektonicznej pracy są takie ciepłe ... miłe ... przyjazne ... Tej drugiej nie widzę, obrazek się nie otwiera Ale i tak najbardziej kocham tego Twojego konia.... P.S. A propos podłogi ... fakt, sama pisałam ... pomroczność jakaś jasna Drewnopodobne płytki ... hmyyyy ... chyba jednak lepsze będą takie normalne, niczego nie udające ... Wpadłam na pomysł, jak zachęcić Twoją Modą do jazdy ....... przywieź Ją do nas!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dziękuję Gwożdzik nie przesadzaj, jeszcze nie wiosna Braza, dzięki.. nie wiem czemu się nie otwiera.. spróbuje dzięki za dobre slowa o koniu .. a mloda do Was? super..a co na to twoja młoda? z obowiązkową rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ty najpierw daj swoją Młodą a potem pogadamy ... Księżniczka Brazylia nie takie niepewne osóbki nauczyła kochac jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale to chyba poczekamy na Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaależ Ty masz śliczny ten las!!!!!! I rzeczka cudo! Mam nadzieję że słowo dane w Babskim Wątku nie zostanie wycofane? Drzwi wklejone bardzo mi się podobają, będą pasowały stylowo A że tyle kosztują - cóż, wejściowe drzwi są tylko jedne i to one stanowią "pierwsze wrażenie"... Ciesz się że Ci projektant nie dorzucił jeszcze górnego naświetla Przesunięcie kominka to genialny pomysł - bardzo lubię dwustronne, a widoczny z klatki schodowej i hallu to niecodzienny i fajny pomysł Szafa w sypialni jak obok garderoba to też bez sensu było i dobrze zmieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorciu dziękuję aaaaaaaaaależ ja to samo mogę powiedzieć o Twojej działeczce a słowo potwierdzam tylko.. do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam nadzieję że słowo dane w Babskim Wątku nie zostanie wycofane? ponieważ tam nie wchodzę (z oczywistych względów ) melduj co tam obiecałaś ... zmienisz bieg rzeki czy co ??? Piątkę przybijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja też tam nie wchodzę ... ale dlaczego ... no to mów, o sssoooo chodzi z tymi obietnicami Płytki bardzo ładne, ale czy cena nie zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.02.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 zaprosiłam grupę babską wiosną na ognisko.. zapraszamy też Gwoździka z niewidzialną Panią Gwoździkową..chyba jesteście W-wa? prawie jak Colombo..mówił ciągle o żonie, a nigdy jej nie pokazał.. a i dla przyjezdnych nadmorskich gości też zawsze honorowe miejsce sie znajdzie buziaki jedziemy na działkę..pogoda wiosenna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 W dworku Panie Dzieju to ja jeszcze nie byłam... Nie wiem, czy byłabym umiała się zachowac kulturnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ee, nic to..a to na jakim szkoleniu byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts