Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć, witajcie :D

dobrego dnia wszystkim :)

GosiaA -nie wiem czy sie odmienia..wszelkie osobiste formy zawsze wskazane :D

ja też chodzę..teraz łazienki oglądam :roll: , o kominkach czytam , czy lepiej z płaszczem czy bez...

a i chyba Anbudka podczytuję o kominkach..bo mam dylemat..dlaczego te co mi sie podobają są aż tak drogie :-?

Braza, kochana..no toż wyżej sama pisałaś po mnie, że ciemny ciepły brąz..ale jeszcze nie znalazłam..może jakieś płytki drewnopodobne :roll:

DarioS :) tworzę, tworzę.. zamieszczam do jutra..potem skasuję :)

ale te zdjęcia nie są profesjonalne :-?

ten dla łodej, początkującej w architekturze:

i dla tych co myślą, czy warto zwiać z miasta:

Ja się na malarstwie nie znam, ale bardzo podobają mi się kolory ... w tej architektonicznej pracy są takie ciepłe ... miłe ... przyjazne ...

Tej drugiej nie widzę, obrazek się nie otwiera :(

Ale i tak najbardziej kocham tego Twojego konia.... :oops:

P.S. A propos podłogi ... fakt, sama pisałam ... pomroczność jakaś jasna :-?

Drewnopodobne płytki ... hmyyyy ... chyba jednak lepsze będą takie normalne, niczego nie udające ...

Wpadłam na pomysł, jak zachęcić Twoją Modą do jazdy ....... przywieź Ją do nas!!!!!! :D :D :D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaależ Ty masz śliczny ten las!!!!!! I rzeczka cudo! Mam nadzieję że słowo dane w Babskim Wątku nie zostanie wycofane? :lol:

Drzwi wklejone bardzo mi się podobają, będą pasowały stylowo :) A że tyle kosztują - cóż, wejściowe drzwi są tylko jedne i to one stanowią "pierwsze wrażenie"... :) Ciesz się że Ci projektant nie dorzucił jeszcze górnego naświetla :roll: ;)

Przesunięcie kominka to genialny pomysł - bardzo lubię dwustronne, a widoczny z klatki schodowej i hallu to niecodzienny i fajny pomysł :p

Szafa w sypialni jak obok garderoba to też bez sensu było i dobrze zmieniłaś :)

:lol: zaprosiłam grupę babską wiosną na ognisko..

zapraszamy też Gwoździka z niewidzialną Panią Gwoździkową..chyba jesteście W-wa?

prawie jak Colombo..mówił ciągle o żonie, a nigdy jej nie pokazał.. :D :D

a i dla przyjezdnych nadmorskich :D gości też zawsze honorowe miejsce sie znajdzie :)

buziaki :) jedziemy na działkę..pogoda wiosenna..